Bli Wholesale partner

Som Wholesale kommer du att sälja Dstnys tjänster och teknik under ert eget varumärke. Vi hjälper dig komma igång, förkortar er uppstartstid och finns alltid där för er med hjälp och stöd. Ni säljer, startar upp, supporterar och fakturerar sedan era kunder själva

  • Time-to-market på 6 månader
  • Plattform baserad på Mitels senaste teknik
  • White lable-koncept

Nå nya höjder som vår Wholesale partner

Är du redo att ta ditt företag till nya höjder? Med våra molnlösningar kommer du att få det försprång du behöver för att sälja framtidens affärskommunikation till dina kunder. Du kan ha en befintlig kundbas som du vill sälja mer till, eller en plattform som måste höjas till nästa nivå. Oavsett vilket, medan du arbetar med Dstny kommer du att vara en del av att driva framtiden för företagskommunikation.

Features och Add-ons

Vår kärnfunktion är molnbaserad telefoni för företag. Med det menar vi samtal, meddelanden, chattar, kontakter och så vidare. Alla dessa sker virtuellt i molnet. Dessutom erbjuder Dstny flera tilläggstjänster anslutna till företagsväxeln. Både tjänsterna som vår egen RnD-avdelning har utvecklat och tjänster från tredje part. Vi kan också integrera våra molntjänster med andra system, till exempel CRM-system.

Dstny har en mängd tjänster utöver vår kärnfunktion, företagstelefoni i molnet, som kunder enkelt kan lägga till för att optimera sin affärskommunikation. Vår egen RnD-avdelning har skapat flera produkter utformade för att öka kreativiteten och effektiviteten när det gäller kundservice och försäljning.

Problemfri installation

Att flytta till molnet tar bort problem relaterade till hantering och underhåll av lokala system. Samtidigt får kunden ett system som alltid är uppdaterat och skalbart efter deras behov. Och med Dstnys system får du också en automatisk installationsprocess som sparar värdefull tid både för dig och dina kunder.