https://www.dstny.se/app/uploads/phone_Dstny-e1588591878469.jpg

Inför semestertider

Många har säkerligen redan hunnit gå på semester men för er som inte hunnit så kommer här några bra inför-semestern-tips.

Ofta är tiden precis innan semestern stressig och hektisk, därför kan det vara bra att hitta olika strategier som fungerar för att förbereda sig själv, kollegor, kunder och leverantörer på att du ska vara ledig.

Här listar vi några smarta tips:

  • Ställ in en hänvisning med återkomstdatum i Dstny och autosvar
    på mailen så att de som hör av sig vet att du har semester och vilken dag du är tillbaka. Detta ger rätt förväntningar utifrån och du slipper känna dig tvungen till att svara även om du skulle tjuvkika i inkorgen under semestern.
  • Lista allt du ska hinna med innan semestern. Det du inte hinner före semestern skriver du upp på din att-göra-efter-semestern-lista som du lätt kan följa när du kommer tillbaka efter din semester.
  • Förbered kunder, kollegor och leverantörer på att du ska vara borta.
  • Städa skrivbordet eller annat arbetsutrymme så att du slipper komma tillbaka från ledigheten och städa det första du gör.
  • Släpp allt när sista arbetsdagen är slut. Koppla av med en god kopp te, ligga i hängmattan eller varför inte göra en egen ansiktsmask. Nu är det din tur att ha semester.

Trevlig sommar önskar vi på Dstny!

Låt oss kontakta dig

Våra kompetenta säljare hör gärna av sig till dig och hjälper till med just dina utmaningar eller ring till 08-120 100 00 för att prata med en rådgivare direkt.