https://www.dstny.se/app/uploads/niklas-högberg2-1-e1588604235489.jpg

Vår OPEN MIND:ER Niklas Högberg

 1. Namn: Niklas Högberg
 2. Smeknamn: Rune
 3. Avdelning: Support
 4. Roll: 2nd-line-tekniker

4 snabba

 1. World of Warcraft eller Call of Duty? Båda! Men endast om vi backar bandet till WoW: Classic eller Call of Duty: Modern Warfare 1 och 2.
 2. Pop-rock eller punk?Ju snabbare desto bättre! Punk it is! P.S. har ni hört mitt band Deserved? ????
 3. Mobilappen eller softphone? Softphone
 4. Matlåda eller lunch ute? Matlåda så ofta det går!

Rollen och Dstny

 1. Vad gör du i din roll? Jag jobbar som supporttekniker på 2nd line. Jag arbetar dagligen med ärenden som handlar om felsökning där kunder rapporterat någon form av problem.
 2. Varför började du på Dstny? Jag blev tipsad om Dstny av Petter som jag känt sedan grundskolan. Han tipsade om en arbetsplats med högt i tak, härliga kollegor, bra förmåner och utrymme för att klättra. Det lät för bra för att vara sant, så jag ville titta närmre vad som erbjöds!
 3. Vad är det sjukaste du varit med om på jobbet? När John, som alltid haft skägg, rakade av skägget och kom in med ett lent baby-face. Det var både sjukt och läskigt.
 4. Vad ser du mest fram emot till våren? Våren brukar alltid bjuda på bra konserter, så jag ser alltid fram emot våren pga det!
 5. Vad motiverar dig mest på jobbet? Att jag alltid vill lära mig mer. Varje dag på Dstny har alltid varit fartfyllt så man lär sig alltid något nytt när man jobbar här! Monster som energidricka hjälper drivet också såklart.
 6. Favoritkollega? Petter, alltid Petter! Både på jobbet och utanför!
 7. Tips till nya på Dstny? Att våga fråga! Alla på Dstny har alltid varit vänliga och villiga att hjälpa mig vid frågor eller funderingar, vi alla hjälper varandra!

Vi är också otroligt glada att meddela att Niklas vann priset för ”Våra kunder ska vara våra största fans” på vår årliga kick-off.