https://www.dstny.se/app/uploads/wfh-whoelsale-2.jpg

Utvecklingen av samarbetsverktyg – Ett perspektiv från Wholesale

Vi arbetar med partners som har förflyttat sig från traditionella fysiska pitch-möten till olika samarbetsverktyg. Detta är förstås att anpassa sig med tiden. Men de arbetar nu minst tre gånger så effektivt. Deras böcker är fulla, och mer fulla än de någonsin varit. Det finns ingen chans att gå tillbaka från det. Och även om möten i person aldrig kommer försvinna, kommer det mer att ses som en lyx. Resande blev precis dyrare. Inte bara på grund av tillgängligheten av flyg eller biljettpriser, utan för ineffektiviteten.

Nyckeln till att lyckas i dessa tider ligger i samarbete. Och samarbete är någon som vi alla pratar om, men det har inte varit något som implementerats storskaligt förrän nu. Corona kommer uppmana användare, leverantörer och utvecklare att anpassa och utveckla tjänster och lösningar som aldrig förr. Kontorsmiljöer för små företag kanske till och med blir något av det förgångna. För varför ska man betala hyra när man bara behöver ett konferensrum för en halv dag för veckomöten. Då är det bättre att samtliga får jobba hemifrån.

Men här är det viktigt att man även ser till att väljer en hostad plattform för erat företagssystem och samarbetsverktyg. Vår policy går ut på att integrera med en rad av stora namn som exempelvis Teams eller Slack, såväl som att erbjuda våra egna produkter. Detta för att erbjuda en en helhetslösning med flera alternativ för att passa alla olika typer av företag såväl som förändrade behov. Vi arbetar aktivt med integrationer som spelar väl med andra för att förse en lösning som inte målar in våra kunder i ett hörn. Som CPaaS leverantör ser vi det som en väsentligt att leva upp till ökade behovet av en skalbar lösning som kan utvecklas med företag, deras kunder, och bådas framtida behov.

Vi ser marknaden förändras kraftigt i dagsläget. De tjänster och samarbetsverktyg som tidigare var avsevärt populära, är inte nödvändigtvis de som idag kommer lyckas. Ta Teams som exempel. De har sett flera driftstopp på senaste tid på grund av det ökade behovet. Men med vår plattform och exempelvis integration med teams, kan företag alltid fortsätta att vara verksamma även om Teams-applikationen är nere. Och när det kommer till Teams, är det även en väldigt stor och komplex plattform som kan komma att kräva extensiv onboarding av medarbetare. Detta tillsammans med val av applikationer kan visa sig vara en utmaning för att hantera och processer. Någon som många företag inte ens har tid för. Vi ser det därför som otroligt viktigt att öppna upp nya dörrar här för att hjälpa företag hitta effektivare lösningar med enklare onboarding.

Förändring är inte på väg – den är redan här. 

Låt oss kontakta dig

Våra kompetenta säljare hör gärna av sig till dig och hjälper till med just dina utmaningar eller ring till 08-120 100 00 för att prata med en rådgivare direkt.