Konftel konferenstelefoner

Arbeta miljövänligt i en global värld med personliga möten på distans med hjälp av Konftels konferenstelefoner.

Skapa gröna möten i en global värld

Konftel har länge varit en pionjär när det kommer till telefonmöten med sina smarta högtalartelefoner. De har sedan 1988 hjälpt båda små och stora företag över hela världen att träffas på distans. Med Konftels högtalartelefoner kan du samarbeta på ett miljövänligt och effektivt sätt med ljudkvalitet av högsta klass.

Nedan visar vi upp tre av Konftels populära högtalartelefoner samt deras smidiga mötes-app.

Konftel Ego

Konftel Ego

Konftel Ego är en personlig högtalartelefon, liten och portabel som lätt ryms i din väska när du är på språng. Trots sin ringa storlek levererar Konftel Ego kristallklart ljud tack vare Konftels unika ljudteknik OmniSound.

LCD-skärmen gör den lätt att använda då du enkelt kan se vilken funktion som är aktiv. De LED-lampor som lyser ner på underlaget indikerar även de vilka funktioner som är igång för tillfället.

Användningsområden för Ego 

Användningsområden för Ego 

Denna lite mindre modell är perfekt när du och ett par kollegor vill ha ett enkelt möte. Den är lätt att ta med när du är på resande fot och du befinner dig i exempelvis ett hotellrum. Konftel Ego är även ett utmärkt alternativ till ett headset om du sitter själv.

Kortfakta om Ego

Mötesstorlek: upp till 4 personer
Liten och portabel
OmniSound® med HD ljud
LCD-skärm

Klicka här för att öppna produktbladet om Ego

Konftel 300IPx

Konftel 300IPx

Ett klick räcker för att starta möten med Konftel 300IPx. Tillsammans med mobilappen Konftel Unite blir konferenssamtal enklare än någonsin. USB-anslutningen gör att högtalartelefonen är redo för alla de tjänster och appar som används för att samarbeta och kommunicera via datorer. När samarbeten går live ska man inte behöva kompromissa med ljudkvalitén, något som OmniSound med HD ljud säkerställer.

Användningsområden för 300IPx

Användningsområden för 300IPx

Med denna högtalartelefon har du allt du behöver för att hålla distansmöten med hög kvalité och effektivitet. Denna IP-konferenstelefon passar i allt från små mötesrum till större auditorier då det finns möjlighet att koppla in mikrofoner och ansluta till externt högtalarsystem.

Kortfakta om 300IPx

Mötesstorlek: fler än 20 personer
Stöd för Konftel Unite
Inbyggd konferensbrygga
USB för collaboration
OmniSound® med HD ljud

Klicka här för att öppna produktbladet om 300IPx

Konftel 300Mx

Konftel 300Mx

Sätt i SIM-kortet och möts trådlöst och obehindrat. Slipp kablar och trassel. Detta är världens enda mobila konferenstelefon och den funkar på alla ställen du hittar mobiltäckning. Ljudkvaliteten är bättre än i fast telefoni tack vare att ljudtekniken OmniSound har stöd för HD Voice i mobilnätet. Detta medför att du får kristallklart ljud där alla nyanser i samtalet kommer fram. Om du kopplar in extra mikrofoner så kan upp till 20 personer höras klart och tydligt.

 

Användningsområden för 300 Mx

Användningsområden för 300 Mx

Har er organisation flera konferensrum? Då kan detta vara en perfekt högtalartelefon för er. Genom att den är mobil och sladdlös kan den enkelt flyttas från olika rum. USB-anslutning stödjer samtidig användning till pc-baserad collaboration. Med kapacitet för upp till 20 användare kommer denna högtalartelefon väl till pass i både stora som små möten. Batteriet ger upp till 30 timmars taltid och laddas enkelt när den ställs på det medföljande laddstället. Perfekt för det mobila företaget.

Kortfakta om 300 Mx

Mötesstorlek: upp till 20 personer
Världens enda mobila konferenstelefon
Stöd för HD Voice i 3G-nät
USB för collaboration
Batteri ger 30 timmar samtalstid
Stöd för Konftel Unite via adapter

Klicka här för att öppna produktbladet om 300 MX

Konftel Unite

Konftel Unite

Konftels egna app, Konftel Unite, gör att dina konferenssamtal får ett skönt flyt.  Appen bygger på våra invanda mobila beteenden vilket medför att den är enkel och instinktiv att förstå. Du slipper nu långa telefonnummer och komplicerade möteskoder. Du kommer igång med din högtalarkonferens med ett knapptryck.

 

Funktioner du får med Konftel Unite

Starta igång ditt konferenssamtal med en enda knapptryckning.
Använd din egna kontaktlista för önskade mötesbokningar.
Hantera hela konferenssamtalet direkt från din mobil.
Inbyggd konferensbrygga för fem parter.

Vanliga frågor om högtalartelefoner

Hur många personer kan delta i ett möte?

Vid 4 personer passar Konftel Ego, Konftel 300IPx samt Konftel 300Mx.
Vid 12 personer passar Konftel 300IPx samt Konftel 300Mx.
Vid 20 -25 personer passar Konftel 300IPx samt Konftel 300Mx men då med extra mikrofoner som tillbehör.
Vid mer än 20-25 personer passar Konftel 300IPx men då med Konftel PA Interface som tillbehör.

Vilken typ av anslutning kan enheterna användas till?

Med Softphone/Skype for Business eller motsvarande samarbetsplattform passar Konftel Ego, Konftel 300IPx samt Konftel 300Mx via USB-anknytning.

Med Mobil anknytning passar Konftel 300Mx med ett SIM-kort i enheten eller Konftel Ego via Bluetooth.

Med IP anknytning  passar Konftel 300IPx.

Vad är skillnaden på en högtalartelefon och en konferenstelefon?

Högtalartelefon och konferenstelefon är samma sak. Kärt barn har många namn. Högtalartelefon, konferenstelefon, speakerphone – you name it.

Kan jag använda min mobil ihop med en högtalartelefon?

Du kan använda anknytningen från din mobil ihop med högtalartelefonen om du använder Konftel EGO. Däremot finns det stora fördelar med att använda en enhet med separat anknytning, exempelvis Konftel 300Mx samt Konftel 300IPx.

Sedan kan du självklart ringa ut till en mobil från din konferenstelefon så att enskilda personer kan delta i mötet från distans.

Vad är skillnaden mellan en högtalartelefon och en konferenstjänst?

Högtalartelefonen är hårdvaran, dvs själva telefonen som placeras på bordet. Konferenstjänsten är en tjänst/service som många operatörer kan erbjuda tillsammans med din telefonilösning. Det är ett gemensamt telefonnummer alla mötesdeltagare ringer in till för att mötas på distans. Vanligtvis identifierar man sig till mötet med en pinkod.

Vad kostar det att ringa via en konferenstelefon?

Det är själva tjänsten/servicen/anknytningen som kostar när man har en konferenstelefon. Utöver det så kostar ett konferenssamtal som ett vanligt samtal.

Du kan enkelt köpa någon av dessa konferenstelefoner i vår webbutik.

Låt oss kontakta dig

Våra kompetenta säljare hör gärna av sig till dig och hjälper till med just dina utmaningar eller ring till 010-410 51 30 för att prata med en rådgivare direkt.