Dstny Workspace

Långt ifrån alla möten idag är fysiska och därför behöver företag effektiva samarbetsverktyg samt möjlighet till distansmöten.

Med Dstny Workspace får du fyra funktioner i ett paket

Användare är vana vid smarta verktyg och funktioner och de förväntar sig minst lika bra applikationer i sitt arbete som i sitt privatliv. För att kunna locka och behålla arbetskraft måste företag leverera en bra digital upplevelse för sina anställda.

Distansmöten

Distansmöten

Håll och delta i distansmöten

Dela dokument

Dela dokument

Dela dokument med kollegor och externt

Virtual Phonebook

Virtual Phonebook

Information om ett företags egna användare är ofta en av dess viktigaste tillgångar. Dstny Virtual Phonebook ger dig den information du behöver. Tjänsten är kopplad till växeln vilket gör att du kan se dina kollegors hänvisning direkt i Virtual Phonebook. Du kan dessutom söka efter fler parametrar, så som namn, titel, ansvarsområde eller ort.

Kontaktbok

Kontaktbok

En kontaktbok på webben

Olika sökparametrar

Olika sökparametrar

Sök på titel, namn, ort, ansvar m.m.

Livestatus

Livestatus

Se livestatus på kontakten

Calendar Sync

Calendar Sync

Med en kalenderkoppling ser ni varandras aktiviteter även om någon glömt att hänvisa sig, vilket borgar för bra service. Genom ett enkelt handgrepp vid bokningar i kalendern eller mobilen kan du styra och planera din tillgänglighet i er telefonväxel.

Integrerad

Integrerad

G-Suite och Microsoft Exchange

Dela kalendrar

Dela kalendrar

Se varandras kalendrar i växeln

Automatisk hänvisning

Automatisk hänvisning

Var alltid korrekt hänvisad

Conference Call

Conference Call

Använd din mobila växel, webben eller din softphone för att bjuda in interna och externa deltagare med några få knapptryckningar. Interna deltagare ringer kostnadsfritt inom växeln och externa deltagare betalar bara för ett vanligt lokalsamtal.

Priser för Dstny Workspace

699kr/mån

699kr/mån

1-49 anställda

999kr/mån

999kr/mån

50-99 anställda

1 499kr/mån

1 499kr/mån

100+ anställda

Låt oss kontakta dig

Våra kompetenta säljare hör gärna av sig till dig och hjälper till med just dina utmaningar eller ring till 010-410 51 30 för att prata med en rådgivare direkt.