Gemensam telefonbok

Information om de egna användarna är ofta en av företagets viktigaste tillgångar. Dstnys Virtual Phone Book ger er den information ni behöver.
Få koll på alla dina kollegor

Få koll på alla dina kollegor

Att söka efter kollegor är något av de vanligaste som finns på en arbetsplats. För att underlätta för medarbetaren är det också bra att kunna ha denna sökfunktion på den plats där användaren befinner sig, t.ex. intranätet.

Ta del av en färdig söksida eller utveckla själv

Ta del av en färdig söksida eller utveckla själv

Tack vare vårt öppna API har ni själva möjlighet att skräddarsy och utveckla er egen söksida som hämtar all information direkt från växeln. Vi tillhandahåller er självklart med den information ni behöver. Vi vet dock att alla inte har tillgång till utvecklare på plats och därför har vi gjort en söksida specifikt för den enskilde kunden som är färdig att användas.

Sök på t.ex. ett namn eller en e-post och få tillbaka:

Sök på t.ex. ett namn eller en e-post och få tillbaka:

  • Förnamn och efternamn
  • Användarnamn
  • Primärt- och sekundärt nummer
  • Mobilnummer
  • E-postadress
  • Noteringsfält 1-3
  • Linjestatus
  • Närvarostatus (Presence)
  • Närvarokommentar
  • Tillgänglighet

Vanliga frågor om Virtual Phone Book

För vilka passar tjänsten Virtual Phone Book?

Tjänsten passar båda stora och små företag. Har du exempelvis många anställda utspridda över olika områden eller nyckelpersoner som din personal lätt behöver hitta kontaktuppgifter till, då är denna tjänst perfekt för dig. Eftersom tjänsten hjälper din personal att söka efter personer utifrån olika parametrar kan man enkelt hitta rätt person vid rätt tillfälle.

Fungerar tjänsten i mobilen?

Virtual Phone Book fungerar lika bra i mobilen som på en vanlig dator. Då tjänsten ligger i ett webbgränssnitt kan du nå den så länge du har adressen till hemsidan och dina inloggningsuppgifter. På så sätt har du alltid tillgång till dina kollegors kontaktuppgifter.

Kan man se vilka som är upptagna och lediga?

Tjänsten är sammankopplad med växeln och känner därför av den status som du har valt där. Har du satt dig som ledig, på möte eller liknande kommer detta synas direkt i telefonboken.

Kräver denna tjänst någon form av installation?

Tjänsten är helt webbaserad och kräver därför ingen installation. Så länge du har adressen till hemsidan samt dina inloggningsuppgifter kan du nå Virtual Phone Book vart du än befinner dig.

Senast uppdaterad Juni 2021

Låt oss kontakta dig

Våra kompetenta säljare hör gärna av sig till dig och hjälper till med just dina utmaningar eller ring till 010-410 51 30 för att prata med en rådgivare direkt.