Telefonkonferens

Använd din mobila växel, webben eller din Softphone för att bjuda in interna och externa deltagare till en telefonkonferens, med några få knapptryck.
Kostnadseffektiv lösning för telefonkonferens

Kostnadseffektiv lösning för telefonkonferens

Interna deltagare ringer kostnadsfritt inom växeln och externa deltagare betalar bara för ett vanligt lokalsamtal. Tjänsten har en fast månadsavgift för upp till 10 samtidiga deltagare som kan använda tjänsten obegränsat.

Bara ett nummer att hålla reda på

Bara ett nummer att hålla reda på

Välj ett nummer ur er nummerserie till ert konferensnummer som ni sedan behåller som ert eget. Ni får ett och samma nummer för alla era telefonkonferenser, men ni kan ha olika konferenser igång samtidigt och behöver bara hålla reda på ett telefonnummer. På så sätt är det bara möteskoden som blir unik för varje möte. Vi erbjuder också personunika nummer och koder. Ett tips är att skapa en separat e-postsignatur med era nummer och era koder.

Schemalägg dina stående telefonkonferenser så slipper du skapa nya varje gång

Att skapa och bjuda in deltagare till en telefonkonferens är inte längre än några knapptryckningar bort, oavsett om man är på språng eller inte.
Enkel att använda

Enkel att använda

Konferens internt- & externt

Konferens internt- & externt

Kostnadseffektivt

Kostnadseffektivt

Automatiska bekräftelser och påminnelser

Automatiska bekräftelser och påminnelser

När ni bokat en telefonkonferens får alla deltagare en inbjudan via e-post med information om tid, telefonnummer och pinkod. Mötet bokas direkt in i mottagarens kalender som en vanlig kalenderpost med all information. Ett sms går ut till alla interna deltagare innan mötet startar. Där finns också all information tillsammans med en klickbar länk som leder direkt till konferensen.

Vanliga frågor om Telefonkonferens

Vad kostar det att använda telefonkonferens?

Själva tjänsten telefonkonferens har en fast månadsavgift, då kan upp till 10 personer samtidigt kan använda tjänsten på varsitt håll. Samtalen är sedan kostnadsfria för interna deltagare som ringer via växeln, för externa deltagare kostar samtalet enbart som ett vanligt samtal via deras operatör.

Hur många samtidiga deltagare kan man vara i telefonkonferensen?

Med tjänsten kan ni vara totalt 10 samtidiga deltagare. Detta kan vara i en och samma konferens eller fler olika.

Kan man schemalägga återkommande konferenser?

Du kan enkelt schemalägga konferenser. Med några knapptryck kan du göra de inställningar du önskar, när allt är bokat kommer en inbjudan direkt till deltagnas kalendrar som en vanlig kalenderpost. Här kan du även välja om telefonkonferensen ska upprepas, exempelvis en gång i månaden. En lösning som är mycket enkel att administrera.

Går det att bjuda in externa deltagare?

Med vår telefonkonferens kan du enkelt bjuda in externa deltagare. För dem kostar konferensen som ett vanligt samtal via deras operatör.

Kan det bli krockar då alla på företaget använder samma konferensnummer?

Det är inga problem att använda samma konferensnummer i flera konferenser på en och samma gång. Det enda ni behöver tänka på är att möteskoden ska vara unik för varje möte.

Låt oss kontakta dig

Våra kompetenta säljare hör gärna av sig till dig och hjälper till med just dina utmaningar eller ring till 010-410 51 30 för att prata med en rådgivare direkt.