Information för dig som tidigare var kund hos Happy Boss

Välkommen till Dstny! Här finner du som tidigare hade växeltjänster, svarsservice och hårdvaror hos Happy Boss, information om Dstny och vad som gäller kring förändringen. Dstny är glada över att välkomna er som kunder och vi hoppas att sidan ger er svar på det ni undrar över.

Dstny tar över från Happy Boss

Dstny tar över från Happy Boss

Från 1 juli tar Destiny Sweden AB (Dstny) över en del av kundbasen för telefonitjänster i molnet från Happy Boss. Dstny är en ledande leverantör av molnbaserade affärskommunikationslösningar inom branschen och levererar skräddarsydda telefoni- och växeltjänster baserade på affärsbehov. Läs Dstnys pressrelease här.

Vad betyder detta för dig som kund och användare?
Avtalet med Happy Boss, med tillhörande teknisk lösning, kommer att fortsätta utan några betydande förändringar. Er lösning kommer att fungera på precis samma sätt som tidigare och du kommer att känna igen dig i applikationerna även efter sista juni. Du behöver inte ta någon vidare action just nu. För dig som hade tjänsten svarsservice kommer det även att fortsätta fungera på samma sätt som tidigare, men faktureras av Dstny istället.

 

FAQ

Var vänder jag mig för support?

Slutkunder
Dstny tar över supporten för dig som kund från och med första juli vilket innebär att du kan kontakta Dstny på 010-410 50 00 eller
support@dstny.se för att få hjälp med ärenden eller frågor. Service är hjärtat i Dstnys verksamhet och det går även att chatta direkt med våra agenter här. 

Under en övergångsperiod går det även bra att ringa till Dstny via det nummer du möjligtvis är van vid 08-12010026.

Partner
Skulle du som partner ha några frågor eller ärenden kan du kontakta oss på 010-410 50 30 eller pbs@dstny.se för att få hjälp.  

Vilket bolag fakturerar oss?

Dstny tar över faktureringen från och med 1 juli 2023, första fakturan skickas i början av juli och vi ber er att i samband med det uppdatera ert leverantörsregister. Dstny använder sig idag av Svea Banks fakturaservice. Distribution och betalning av fakturor sker därför direkt till Svea.

Bankgiro till Svea: 393-7588

All betalningsinformation kommer att finnas på fakturan ni erhåller.

I MyAdmin kan du som administratör logga in och hämta dina fakturor och fakturaspecifikationer.

Vid frågor gällande faktureringen, vänligen kontakta oss på faktura@dstny.se eller ring på 010-410 50 20 (vardagar 9-12)

Behöver jag göra något med min nuvarande växel- och mobilapp?

Nej, vi informerar om det eventuellt kommer att behövas.

Vad händer nu?
Växelkunder
Från och med den 1 juli kommer ni att övergå till Dstny. Era tjänster och service kommer att fungera precis som tidigare, den enda skillnaden är att Dstny fakturerar istället för Happy Boss. Avtalet löper på som vanligt. 

 

Svarsservicekunder
Er tjänst och service kommer att fungera precis som tidigare, den enda skillnaden är att Dstny fakturerar istället för Happy Boss. Avtalet löper på som vanligt. 

 

Funktionskunder
Från och med den 1 juli kommer ni som kund att övergå till Dstny för telefonitjänsterna och fortsätta vara våra kunder för era övriga tjänster hos Happy Boss. Fakturan kommer hädanefter att komma i två delar. Ni kommer dels att få en faktura för telefonitjänsterna som kommer att komma från Dstny, och en för era övriga tjänster som kommer att komma som vanligt från Happy Boss.

Vi fyller på med information allteftersom projektet fortlöper.

Räkna ut ditt pris