Om Lime

Om Lime

Lime är en av Sveriges största crm-system och har drygt 25 års erfarenhet av branschen. Företagets USP har varit användarvänlighet och de jobbar mycket med att göra sina kunders jobb roligare och enklare.

Integrera med Lime och få bättre koll

Då ett urval av våra tjänster kan göra uppslag i CRM-systemet Lime ger det dig och dina kollegor bättre koll på hur dina kunder kontaktar ditt företag eller organisation. När våra tjänster är sammankopplade med Lime kommer ni direkt i de olika tjänsterna kunna få upp viktig information om era kunder.

Hur fungerar integrationen?

I de tjänster som kan integreras med Lime hämtas information om kunden eller dess organisation via ett API (application programming interface). Det betyder att APIt hämtar information från olika fält i Lime som sedan visas i dina Dstny-tjänster. Då kan man se information om bland annat kontakten, om organisationen, kundens senaste beställningar och ärenden.

APIt förutsätter att ni har en web hostad Lime-instans. Har ni en lokal installation av Lime behöver ni vända er till Lundalogik först för att få hjälp med pluginet som krävs för att komma åt en lokal installation.

Två varianter

Vår integration med LIME erbjuds i två varianter, beroende på era möjligheter. LIME CRM Web Services är en äldre teknik som kräver uppsättning i er lokala LIME-server. LIME REST är en nyare lösning som är enklare att sätta upp. I båda fall bör ni ta kontakt med er kontakt hos Lime.

Vi hjälper dig att integrera

Eftersom kopplingen mellan Dstnys system och Lime crm redan är skapad är det lätt att komma igång med integrationen. Allt du behöver tillhandahålls av vår support och inga tekniska kunskaper behövs från er sida.  Ni specificerar vilka fält ni vill hämta från er Lime och sedan presenteras informationen i tjänster som till exempel Who’s Calling.

Följande tjänster har vi på Dstny integrerat med Lime

Who’s Calling
Virtual Phone Q