Om Pipedrive

Om Pipedrive

CRM-systemet Pipedrive är en säljplattform som är designat för att kräva minimal input men med maximal output. Företaget startade 2010 och har idag verktyget används nu av över 80,000 företag världen över. Pipedrive är ämnat att hjälpa säljare att få en visuell överblick över deras pipeline, få automatiska uppföljningar och spåra e-postmeddelandes resultat.

Få maximal effekt av ditt CRM-system

Företag investerar i CRM-system för att de vill kunna få en lätthanterlig överblick över deras kunders köpvanor och kontaktmönster. Men är CRM-systemet inte kopplat till företagstelefonin så går mycket av kontakten med kunden förlorad. Vi på Dstny kan koppla våra kringtjänster till vår företagsväxel till Pipedrive CRM för att säkerställa att du som användare får ut max av båda tjänsterna.

Hur fungerar integrationen?

Pipedrive är ett CRM med ett REST-API. Detta APIt kan vi sedan använda, via ditt Pipedrive-inlogg, för att skapa integreringar via API-tokens. På så sätt kan våra tjänster, som exempelvis Who’s Calling, hämta information om kunder från CRM-systemet och visa upp dessa i realtid.

Tjänster integrerade med Pipedrive

Who’s Calling
Virtual Phone Q