Positivt överraskad av ljudkvaliteten

För två år sedan bytte bolaget telefonilösning från en ålderdomlig Centrex-växel till en växel i molnet från Dstny.
0
ANVÄNDARE
0
SOFTPHONES

Positivt överraskad av ljudkvaliteten

Eminenta är ett marknadsledande företag inom fastighetskonsulttjänster. Tyngdpunkten i verksamheten är värderingar och besiktningar av olika typer av fastigheter. Allt från fritids och villor till bostadsrätter och tomter. De utför även besiktningar, energideklarationer och underhållsplaner.

Eminenta AB är ett marknadsledande företag inom fastighetskonsulttjänster. För två år sedan bytte bolaget telefonilösning från en ålderdomlig Centrex-växel till en växel i molnet från Dstny.
“Jag tycker bäst om att systemet är enkelt att använda och är prisvärt,” säger Povel Fagerström, VD på Eminenta AB.

Företaget har cirka 40 användare i det operatörsoberoende systemet. Alla medarbetarna har Dstnys mobilapplikation och 10–12 av dem använder också softphone.
“Allt fungerar jättebra. Växeln har i princip varit förskonad från driftsstörningar och vi har aldrig haft något helt avbrott,” säger Povel Fagerström.

Han tycker att telefonilösningen är enkel att hantera och självinstruerande. Speciellt trivs han med tre funktioner: Den som visar samtalshistorik, den som automatiskt konverterar sms till fasta telefoner till text och sedan överför texten till mottagarens mobil, samt den som gör att det att integrera kontaktlistor.
“Då syns det om en kollega är upptagen eller inte, och om det är någon mening att ringa upp.”

Dstny-appen som gör det möjligt att hela tiden ha tillgång till växeln i mobilen tycker Povel Fagerström också är positivt. Han var dock lite oroad för hur ljudkvaliteten skulle vara.
“En del IP-telefoni har burkigt ljud och det är svårt att höra vad folk säger. Men Dstnys lösning har kanonljud, så mina farhågor kom på skam. ”

Installationen och implementeringen gick smidigt. Kontakter med Dstnys support och andra medarbetare sker också effektivt.
“På det hela taget är vi väldigt nöjda, ” säger Povel Fagerström.

Jag tycker bäst om att systemet är enkelt att använda och är prisvärt.
Povel Fagerström