Telefonkonferenser utan något strul

Fullservicebyrån Crispin Porter + Bogusky Scandinavia ville ha en modernare och mer kostnadseffektiv telefonilösning.
0
ANSTÄLLDA
0
ANVÄNDARE
0
ÅR SOM KUNDER

Telefonkonferenser utan något strul

En fullservicebyrå med digitalt fokus. I Skandinavien arbetar strax över 60 personer på kontoren i Göteborg, Stockholm och Köpenhamn. Kundlistan för det Skandinaviska kontoret inkluderar bl.a. Scania Trucks, Sony Mobile, Chalmers Universitet, Arctic Paper, Frölunda Indians, SCA Hygiene Products och Stena Line.

Fullservicebyrån Crispin Porter + Bogusky Scandinavia ville ha en modernare och mer kostnadseffektiv telefonilösning. Så företaget bytte till Dstny, en operatörsoberoende telefonväxel i molnet.
“Det är som natt och dag! Nu har vi full koll“, säger Nicklas Carlsson, IT-manager, Crispin Porter + Bogusky Scandinavia.”

Reklambyråns medarbetare tycker extra bra om funktionen för telefonkonferenser.
“Den använder vi fruktansvärt mycket både internt och externt. Att enkelt och snabbt kunna boka telefonkonferenser utan strul är en guldgrej“, säger Nicklas Carlsson (bilden).

Cirka 40 användare är upplagda i systemet, som har hög tillförlitlighet.
“Vi har bara haft några väldigt korta avbrott per år. Och om något hänt får vi alltid snabb och bra information om det, samma gäller om Dstny ska göra en planerad uppdatering.
”

Nicklas Carlsson tycker helt enkelt att han får ”value for money”.
“Definitivt!”

Han vet vad han talar om eftersom han är internsupport och kan Dstny. Receptionisten kan också systemet bra.
“Kan vi inte själva lösa en sak har responsen från Dstny alltid varit fin. Det är aldrig några problem att få hjälp och vi har en personlig kontakt sedan sju år.”

Med god intern kunskap är det enkelt att lägga upp nya användare, starta svarsgrupper, skapa rösthänvisningar, med mera i Dstny.
“Vi har full kontroll och kan göra lite som vi känner för stunden. Kanske vill vi ändra allt inför sommaren när verksamheten ligger lite lågt, och sedan exempelvis ha andra svarsalternativ när det är högsäsong. Det är perfekt att kunna spara olika alternativ och sedan aktivera dem vid behov“, säger Nicklas Carlsson.

Det är som natt och dag! Nu har vi full koll.
Nicklas Carlsson