ISDN multi

Om ISDN multi

ISDN är en förkortning för Integrated Services Digital Network, alltså integrerade digitala servicenätverk. Mer specifikt handlar det om en term som betecknar en standard för digital telefoni, som nu varit i bruk i mer än 30 år. Här kommer vi smala av perspektivet ytterligare och koncentrera oss på operatörstjänsten ISDN multi.

Tjänsten ISDN multi kan beskrivas som en mycket kraftfull infrastruktur för ett företags kommunikation. Det är en anslutning som hanterar telefonväxlar och olika former av datakommunikation och en förutsättning för många avancerade tjänster. ISDN multi är utvecklad för de behov som finns på stora och medelstora företag.

Produkten ISDN multi har en hög tillgänglighet då ISDN anslutning kan erbjudas på de flesta orter i Sverige. Skulle det mot förmodan uppstå problem eller något fel på tjänsten, så får ni assistans av Telias kundsupport med att åtgärda felet inom 24 timmar alla helgfria vardagar 07.30-18.00.

  • ISDN multi är en kraftfull infrastruktur för ett företags kommunikation.
  • Det är en anslutning som bland annat hanterar telefonväxlar.
  • ISDN består av en kanal för tal och en kanal för kontrollsignalering.
  • Tjänsten är perfekt för medelstora till stora företag.
  • Företag kan använda sig av bastjänsterna samt beställa tilläggstjänster vid behov.
  • Produkten har en hög tillgänglighet då ISDN-anslutning kan fås i större delen av landet.
  • Produktfel som uppstår åtgärdas av Telia inom 24 timmar.

Vad ingår i ISDN Multi?

Anslutning för telefonväxlar eller datakommunikationsutrustning, hög kapacitet med 30 kanaler. Nummerpresentation och Sub-adressering ingår i basabonnemanget. Eventuella fel som uppstår och gör att kunden inte kan använda tjänsterna som avtalat åtgärdas inom 24 timmar och ingår i abonnemanget som basservice. ISDN multi anpassas lätt till företagets behov.

Telia ISDN Multi är det intelligenta nätet med en mångfald av tjänster som underlättar kommunikationen för företaget. Flera av tjänsterna är bastjänster som ingår i abonnemanget redan från start. Övriga tjänster kan ni komplettera efter behov och beställa separat. Tjänsterna ingår på huvudnumret eller gruppnumret.

Nummerpresentation (CLIP) och Sub-adress (SUB) ingår i bastjänsterna. Bland tilläggstjänsterna finner ni ett integritetsskydd bland annat blockering mot nummerpresentation. Ekonomisk bevakning samt information om kostnad för ett samtal och en redovisning som visar utgående samtal. Extranummer, meddelandeöverföring och sluten användargrupp. Två-stationsanslutning för ökad kapacitet och säkerhet.

Fördelar med ISDN

En av de stora fördelarna med ISDN är att det är kompatibelt med det analoga telefonnätet. Man uppdaterar telefonstationen med en ny hårdvara men använder det gamla nätet med koppartråd. Detta möjliggör tillgängligheten som gör att det går att få en anslutning nästan överallt i Sverige.

Med 30 kanaler erhåller företaget hög kapacitet, flexibilitet och en mycket kraftig grundplattform för företagets kommunikation. ISDN multi är kompatibel med andra produkter så att tjänsten passar just ert företag. Anpassa tjänsten med de tilläggstjänster som ni för tillfället har behov av. ISDN multi är en flexibel lösning.

ISDN är en beprövad teknik som utvecklades på 80 talet. Tjänsten ISDN multi ger företaget som använder produkten en suverän ljudkvalitet som kan jämföras med CD-ljud. Väldigt få överföringsfel, risken att samtalet ska brytas är obefintlig. Dubbla kanaler är en stor fördel vilket ger företaget en pålitlig och trygg kommunikationslösning.