Kommunikation som tjänst

Om kommunikation som tjänst

Idag finns det en mängd tjänster inom kommunikation med inriktning mot telefoni. Det är inte ovanligt att man köper in kommunikation som tjänst för att effektivisera och modernisera verksamheten. Här har vi sammanställt några viktiga begrepp för att ni på ett enkelt och lättbegripligt sätt ska finna den lösning som passar er bäst.

Vilka kanaler passar då bäst när det kommer till kommunikationstjänster? Behöver ni en växeltjänst anpassad efter ert och era kunders behov? Detta är idag en mycket efterfrågad tjänst och det finns bra lösningar på marknaden. Ni spar pengar, tid och personal genom att välja effektiva och smarta lösningar.

Ett bra och effektivt alternativ är att samla era telefoni- och kommunikationstjänster såsom operatörsavtal och hårdvara hos en och samma leverantör. Ett välrenommerat företag som levererar samtliga de tjänster ni kan tänkas behöva under ett och samma tak är https://www.dstny.se/. Dstny har lång erfarenhet och kan skräddarsy lösningar utifrån era behov.

  • Kommunikationstjänster; telefonitjänster; telefonilösningar; växeltjänster; operatörsavtal; hårdvara; IP-telefoni.
  • Molnbaserade tjänster; skräddarsydda lösningar för företag; spara tid och pengar genom att köpa in kommunikationstjänster.
  • Proffsigt bemötande av era kunder; smidiga och samordnade lösningar för företag; mångfacetterade lösningar.
  • Senaste tekniken; innovativa lösningar inom telefoni och kommunikation.
  • Kommunikation; Data- och telefoni; IP-teknologi; mobiltelefoni; mobil IP-teknologi.
  • Smarta växeltjänster; flexibel kommunikation; företagskommunikation; kundvård; moderna kommunikationstjänster.
  • Mobila lösningar med senaste tekniken; softphone; integration med CRM-system.

Bli en proffsig kommunikatör med smarta lösningar

För att kunna fokusera maximalt på er företagsverksamhet och alltid erbjuda era kunder ett professionellt bemötande i alla tänkbara situationer kan ni med fördel köpa in olika slags kommunikationstjänster. Era medarbetare kommer definitivt att bli mycket nöjda när de själva får vara med och påverka val av exempelvis telefoni.

Vill era medarbetare ha en stationär telefon, en mobiltelefon eller en softphone? Vad passar den enskilda individen bäst i hens arbetsvardag? Kanske vill man ha en kombination av flera olika lösningar? Har ni en växeltelefonist idag och hur upplever hen att det fungerar? Är ni öppna för att finna nya smarta lösningar för era medarbetare?

Ett öppet och nytänkande företagsklimat gynnar inte bara era medarbetare utan också era kunder. Med dagens krav på tillgänglighet och service kommer ni aldrig ha problem att möta era kunders behov på bästa möjliga sätt. Att känna sig trygg med de kommunikationskanaler man använder är mycket viktigt i rådande arbetssituation.

Upptäck och fascineras av den senaste tekniken

Vill ni upptäcka nya och flexibla kommunikationstjänster med den senaste tekniken är ni varmt välkomna att kontakta oss. Hos oss möts ni av flexibilitet och personligt anpassade lösningar kombinerat med spetskompetens och stort tekniskt kunnande. Ni kommer snabbt märka fördelen med att samla era tjänster hos en leverantör.

Efterfrågan på molnbaserade tjänster har ökat genom åren och vi har nu även tagit fram en växeltjänst som är helt molnbaserad. Detta är fortfarande en ganska ny tjänst som spås en lysande framtid eftersom den öppnar upp för helt nya telefonilösningar. Effektiviseringen av telefonitjänster är ett område som befinner sig i ständig expansion.

Som företagare kan det ibland vara svårt att veta vad man ska välja och vilka lösningar som passar bäst för just er verksamhet. Väljer ni en leverantör som oss kan vi hjälpa er att ta fram anpassade lösningar för ert företag med den senaste tekniken på marknaden.

Vill ni veta mer om vad vi kan göra för ert företag? Kontakta oss så hjälper en av våra kunniga rådgivare dig vidare.