Mobile extension

Om mobile extension

Mobile extension är ett måste för de företag som önskar att öka flexibiliteten i arbeten samt har en stationär station men som även vill kunna arbeta på resande fot. Med detta program fungerar din mobiltelefon som en anknytning i din företagsväxel och du får tillgång till alla program och appar.

Idag krävs det att företag är ständigt uppkopplade för att de ska kunna vara med och tävla mot den hård konkurrensen på marknaden. Med ett mobile extension paket ser du till att ditt företag har vad som krävs för att kunna leverera det kunderna vill ha till högsta kvalitet.

Med ett MEX paket kan du utföra samma typ av arbete oavsett vart du befinner dig och det är därför en mycket flexibel lösning. I paketet ingår bland annat en avancerad röstbrevlåda, hänvisning med mera. Du har möjlighet att skapa ett paket utefter de behov du har.

  • Mobil växellösning platsoberoende och mer flexibel än stationära lösningar.
  • Förenar de stationära lösningarna med flexibiliteten i mobila lösningar.
  • Underlättar arbetet för företagare på resande fot.
  • Lösningen skräddarsys utifrån det egna företagets behov.
  • Kostnadseffektivt med fasta avgifter till alla företagets mobila enheter.
  • Serviceföretaget som erbjuder MEX har lång erfarenhet och är certifierade inom integration och Network Operations.
  • Trovärdiga och trygga leverantörer av framtidens teknik.

Kontoret i fickan

MEX knyter samman företagets alla anställda och varje anställd är knuten till växelsystemet via sin mobila enhet. MEX förenklar även den interna kommunikationen inom företaget. Varje anställd nås enkelt via kortnummer och MEX effektiviserar kommunikationen även med anställda på språng. Framtidens lösning är här och nu.

Även om lösningarna kan verka avancerade med sina förkortningar och komplicerade tekniska förklaringar så är det enkelheten som är poängen. När det gäller det tekniska är ni alltid garanterade snabb support av leverantörens kunniga medarbetare. Framtiden är här och nu, lättillgängligt och lätthanterligt för varje företag öppet för framtidens lösningar.

Att kunna erbjuda flexibel teknik som effektiviserar företagets interna kontaktnät skapar också en effektivitet utåt mot kunder och externa kontaktnät. Ett väl fungerande växelsystem förstärker företagets professionalitet och stärker det egna varumärket. Företaget visar genom sin effektivitet att man är en väl fungerande organisation och en stark samarbetspartner.

Exakt analys av företagets behov

Innan man knyter en MEX-lösning till företaget kommer en speciell projektledare och kontaktperson att utses för ert företags räkning. Projektledaren kommer att se över ert företags kommunikationslösningar och göra en analys av ert företags specifika behov. Analysen görs i samråd med företagets kommunikationsansvarige som kommer att vara väl införstådd i de lösningsförslag som föreslås.

När en analys är gjord kommer projektledaren i samråd med kunden samt leverantörens integratörer och produktspecialister att utarbeta en skräddarsydd lösning för just ert företags specifika behov. Inget företag är det andra likt och efter en grundlig analys kommer kunden att få en lösning enkelt presenterad.

När helhetslösningen utformats kommer företagets alla anställda att informeras om de nya lösningarna i kommunikationssystemet och varje anställd knytas till systemet. När alla anställda och företagets hela organisation är knutna till företagets MEX-lösning kommer man även snabbt och lätt i kontakt med den tekniska supporten via den egna mobilen.