Tele2

Tele2

Med 25 år på marknaden, är Tele2 en branschledande aktör inom telefoni. Idag är de Sveriges andra största operatör, både för privatpersoner och företag. Tele2 har allt du kan tänka dig inom telefoni och erbjuder mobil telefoni, fast telefoni, datanätverk, bredband och globala IoT lösningar.

Deras ryggrad är deras nationella nätverk de har byggt med upp till 2G, 3G och 4G som täcker över 99% av svenska hushåll.

Tele2 historia

Tele2 är inkluderat i Tele2 AB som har mer än 17 miljoner kunder och existerar i mer än 9 länder runt hela världen. Stenbeck grundade Tele2 1993 och företaget har sedan dess varit en tuff konkurrent till det statliga monopolet som redan existerade på marknaden.

Tele2 och deras företagslösningar 

Tele2 har företags telefoni och erbjuder pålitliga och praktiska lösningar för all form av kommunikation. Företag kan antingen köpa ett helt paket eller alternativt skapa deras egen telefoni lösning anpassar efter deras behov och standard.

Företagsabonnemang med Tele2

Tele2 kan leverera individuellt anpassade abonnemang för företag. Välj mellan fast eller rörligt pris för samtal och hur mycket surf som behövs under olika perioder. Om du skulle vilja göra förändring kan du alltid ändra ditt abonnemang och avsluta det, och det görs med omedelbar verkan.

Mobilt bredband för företag

Med Tele2 mobilt bredband får du upp till 500 GB per period. Om du väljer ett abonnemang för mobilt bredband i 24 månader får du även en router som gör att du kan dela surf med resterande hårdvara på kontoret. Bredband är automatiskt blockat för roaming eftersom det bara funkar i Sverige. Datamängden är flexibel och du kan enkelt lägga till eller ta bort surf.

Tele2 mobil växel 

Mobilväxeln som Tele2 erbjuder sina kunder är enkelt att använda och existerar på en användarvänlig och kvalitetssäkrad plattform. Samtal inom växeln är gratis. En kunnig tekniker sköter allt gällande hårdvara och uppkoppling och företaget har tillgång till support om några problem skulle uppstå.

Tele2 företag mobil växel inkluderar en app som låter användare smidigt koppla samtal. Även funktioner som kö-system, svarsgrupper och röstbrevlåda är inkluderat i erbjudandet. Du har även möjlighet att lägga till olika funktioner beroende på företagets behov och önskningar.

Några exempel av dessa är integration av kalender som snabbt synkar med din växel. Du kan även lägga till menyval där du som kund själv kan navigera till olika avdelningar. Fax inbox, fast nät, och svarsgrupper tillsammans med kö är andra funktioner du kan lägga till.