Telefonpassning

Telefonpassning

Telefonpassning innebär att du överlåter till ett annat företag att sköta din telefon. Det kan handla om att du har semester eller sitter i konferens och dina kunder möts då ändå av en trevlig röst som talar om var och hur länge du blir borta.

En telefonpassningstjänst kan vara utformad på många olika sätt. Det vanligaste är att den kopplas på närhelst du behöver den, att den fungerar lite som en telefonist eller rent av sekreterare. Du meddelar när du är borta på det sätt som är enklast för dig som ni gemensamt kommer fram till.

Rent tekniskt kan detta styras på flera sätt men det vanligaste är att man via nätet talar om för sin telefonpassare var man befinner sig och när man är åter. Det kan även ske via mail eller knapptryckningar på telefonen beroende på vad som är smidigast för dig som vill köpa tjänsten.

  • Telefonpassning är smidigt vid sammanträde eller tjänsteresa.
  • Dina kunder möts alltid av en trevlig och professionell röst.
  • Du styr enkelt via mail eller nätet.
  • Telefonpassning ger ett professionellt intryck för dina kunder.
  • kan styras direkt från telefonen med enkla knapptryckningar.
  • Det är alltid trevligare att bli bemött av en riktig person än en telefonsvarare.
  • Någon finns alltid nåbar för att få kontakt med företaget.

Proffsigt och trevligt bemötande

Att anlita ett företag att sköta din telefonpassning är ett smart val för att säkerställa att dina kunder alltid blir bemötta av en person som kan svara dem glatt och professionellt. Det gör mycket att mötas av en riktig människa istället för en telefonsvarare, känns mycket mer äkta.

Dina kunder eller affärskontakter kommer ha mycket mer förståelse för att du sitter i ett möte och inte kan ta deras samtal om de får det förklarat för sig av en trevlig röst i andra änden än en telefonsvarare som säger samma sak gång på gång.

Att anlita en partner för telefonpassning är en smart investering som ändå inte behöver kosta lika mycket som att anställa exempelvis en växeltelefonist eller sekreterare. Eftersom företag som sköter telefonpassning oftast inte bara sköter ett företag kan de hålla kostnaden relativt låg. Då de har ansvar för många olika företags samtal.

Service och bemötande

I den tuffa värld vi lever idag måste alla konkurrensfördelar tas i beaktning. Bra service och känsla för sina kunder är en allt större och viktigare del i dagens affärsvärld eftersom det mesta börjar bli så pressat i priser så att det inte längre finns så mycket att spela på när det gäller den delen.

Just av den anledningen växer frågan om service och bemötande sig allt större idag. Dessvärre kan man ju inte alltid vara där för att möta och svara på sina kunders eller frågor eller andra affärskontakters önskemål och då är det otroligt viktigt att de inte bara nonchaleras utan kan känna sig sedda och trevligt bemötta.

Med telefonpassning får de alltid ett personligt bemötande och svar på när de kan räkna med respons från dig eller någon annan på företaget. De behöver aldrig gång på gång bemötas av en telefonsvarare där de får testa om och om igen utan att lyckas.