Telenor One

Vad är Telenor One? – Dstny förklarar!

Telenor One är en tjänst som gör det lättare att hantera telefonväxeln för företag som inte vill ha en fast växel. Flera personer kan svara när det kommer in samtal till växelnumret, och sedan skicka det vidare direkt från sin egen mobil till den medarbetare som ska ta emot samtalet.

Telenor One är en molnbaserad växeltjänst som passar bra för företag som vill kunna svara på alla inkommande samtal och skicka dem vidare direkt till någon medarbetare i företaget utan att ha en fast växel. De medarbetare som har tjänsten kan ta emot och koppla vidare samtal i sin mobiltelefon, oavsett var de befinner sig.

I grundpriset ingår att fem medarbetare kan besvara inkommande samtal till ett särskilt nummer som de alla kopplat sina telefoner mot. Det gör att det alltid finns någon som kan ta emot samtalen, så att kunden som ringer slipper bli besviken när de inte får den hjälp de behöver.

  • Du kan låta 5 eller fler medarbetare svara på inkommande samtal
  • Du kan koppla vidare samtal från mobilen till andra medarbetare
  • Varje medarbetare kan koppla 3 nummer till sin mobil
  • Du kan lägga till andra tjänster från Telenor om det behövs
  • Välj till exempel att få utbildning i hur tjänsten fungerar
  • Du kan lägga till Telenors faxfunktion vid behov
  • Telenor kan rycka in med svarsservice vid behov

Hur fungerar Telenor One?

När en kund ringer till ditt företag kanske du tänker att en växel ska ta emot samtalet och koppla det vidare. Men en växel kräver en växeltelefonist som alltid är tillgänglig för att koppla vidare dessa samtal, vilket kan bli en stor kostnad för företaget.

Telenor One gör att flera medarbetare på företaget kan agera som växeltelefonister och själva skicka vidare samtal som kommer in. Eftersom det är flera personer som kan svara behöver det inte tuta upptaget för kunden som ringer, utan denne kopplas då vidare till nästa medarbetare i listan.

Det här gör att kommunikationen och samtalshanteringen blir mycket mer effektiv och sparar en hel del tid, så att ni kan ägna er åt med övriga arbetsuppgifter. Dessutom ingår en uppkopplad telefonbok, så att det alltid är lätt att hitta det nummer som kunden ska skickas vidare till.

Anpassa växeln efter behov

Ibland är det mer att göra på jobbet, ibland mindre. Det gäller förstås även samtal som ska besvaras. Därför kan ni utöka tjänsten Telenor One vid behov, och kanske tillfälligt lägga till tjänster som kan behövas. Fler medarbetare som kan svara, extra support från Telenor eller spela in samtal är några av tilläggen som finns.

Det går också att anpassa tjänsten för varje medarbetare. Vilka tjänster ska ingå för vilken medarbetare, hur många nummer ska kopplas till en viss person och så vidare, allt för att göra samtalshanteringen lättare. Funktionen blir som en fast växel, men ni har den istället digitalt.

Telenor One i molnet går också att kombinera med en fast växeltjänst. Att ha sin växeltjänst helt eller delvis i molnet gör att den alltid är tillgänglig, och kräver inte att en person sitter vid sitt skrivbord på kontoret. Det ger en större frihet och bättre anpassningsbarhet.