Telenor

Telenor

Telenor Grupp tillhandahåller lösningar för kommunikation på en internationell nivå och existerar på 13 marknader runt hela världen. Telenor Sverige erbjuder telekommunikation tjänster på den svenska marknaden. Med över 2,6 miljoner mobila abonnenter och omkring 670 000 bredbandskunder, är Telenor en av de största i branschen.

För Telenor är människor centralt och teknik sekundärt. För dom är det viktigt att du alltid ska kunna vara ansluten till dina nära och kära, och de har därför investerad mycket arbete och tid i att utveckla det mobila nätverket och fibern i vårt land.

 

Telenor historia

Telenor grundades 1855. Under en lång tid hade de monopol på det fasta mobila nätverket, och under 1998 hade deras första konkurrent. Telenor erbjuder nationella såväl som internationella tjänster och är ett aktiebolag.

Telenor expanderade till Sverige under 2005 och idag förser de 99,9% av Sveriges befolkning med mobilt nätverk.

Telenor Företagsabonnemang

Abonnemang via Telenor Företag låter dig SMS, MMS och ringa fritt inom alla EU länder utan extra kostnad. I deras företagsabonnemang finns det 5 olika mängder surf du kan välja mellan. Du kan alltid lägga till mer surf om du ser behovet. Du väljer bindningstid eller inte beroende på företagets behov.

På deras hemsida hittar du tjänsten ”Dina Sidor” där du har en översiktlig vy av ditt företagsabonnemang. Du kan till exempel se senaste räkningar, saldo, hantera tjänster och se hur mycket surf du har kvar. Du kan också blocka ditt SIM-kort om du skulle tappa bort telefon. Det finns även en app som tillåter dig att enkelt hantera många av funktionerna direkt i din mobiltelefon.

Telenor company PBX Telenor företagsväxel 

Telenor har en företagsväxel som heter Telenor One. Det är en moln-baserad växel som du kan använda vart du än befinner dig.

Fiber

Bortsett från telefoni, abonnemang och växeltjänster, erbjuder Telenor även fast bredband för företag. Tjänsten heter Internet Connect och kan leverera upp till 10 Gbit/s. Internet Connect är tillgängligt i hela Sverige och har support för IPv4 och IPv6, och inkluderar även SLA som kan uppgraderas vid behov.