Telia

Telia 

Företaget Telia är en stor och välkänd operatör. Förutom att de säljer operatörstjänster kan de även leverera digitala verktyg, mötestjänster och bredband både för företag och privatpersoner. Telia är kända för sin enkelhet och för att de har en lösning för alla. De har en support som du kan nå via telefon, chatt eller e-post. Vill du felsöka kan du göra detta via deras hemsida.

 

Telias Historia

Företaget är Sveriges största och dessutom äldsta teleleverantör och grundades redan 1853. Då var Telia en myndighet och hette Kongl. Elecktriska Telegraf-Werket. Telia hat bytt namn flera gånger under historians gång och har även hetat Televerket.

De hade länge monopol i Sverige på telenätet då det inte fanns några konkurrenter som kunde mäta sig med Telia. Det var först under 1980-talet som konkurrenter började utmana Telia på marknaden.

Telia Företag

Det finns olika smarta lösningar hos Telia beroende på vilken bransch du jobbar i. Exempelvis har de hjälpt fastighetsindustrin att digitalisera och på så sätt göra besparingar i olika byggprojekt. Dessutom hjälper de nya hyresgäster och bostadsrättsföreningar att snabbt koppla upp sig i sina nya boenden. Ett annat exempel är att de hjälper finansbranschen att digitalisera bankmöten och ge kunderna en effektiv och trygg upplevelse.

Telia lever efter devisen att omfattande digitaliseringar inom företag ger en säkrare och effektivare arbetsmiljö.

Telias abonnemang för företag

Väljer du att använda Telias egna abonnemang för företag finns flera olika förmåner att avnjuta. Deras telefonitjänster ingår utan extra kostnad samtidigt som du får ta del av tjänster som förbättrar servicen mot era kunder. Exempel på detta är återuppringningsfunktioner, vidarekoppling, samtal väntar och trepart.

Det ingår dessutom en teknisk support vid anslutningen för dig med Telias företagsabonnemang.

Telias företagsväxel

Telias egna företagsväxel heter Telia Touchpoint. Det är en molntjänst utan bindningstider och avgiften är beräknad per användare. Tjänsten är enkelt vid uppstart och ingen hårdvara behövs. I växeltjänsten ingår exempelvis Svarsgrupper med tillhörande välkomstmeddelande, mobilnummer till alla användare samt fria samtal till alla inom organisationen. Utöver det får du även tjänster så som nummerpresentation och röstbrevlåda. Telia Touchpoint har även en ny funktion där du kan skapa telefonmöten direkt i appen.