Partner up

Som partner till oss har du möjlighet att designa ditt integrerade erbjudande och partnerskap precis efter hur det passar er. Fyll i informationen nedan, och klicka på kontakt för att komma igång. Därefter kommer du bli kontaktat av en expert utifrån era behov.

 

  • Time-to-market på 6 månader
  • Plattform baserad på Mitels senaste teknik
  • Anpassat partnerskap och erbjudande

Nå nya höjder som vår partner

Redo att företaget till nya höjder? Genom att bli vår partner kan du komplettera ert befintliga erbjudande och utveckla ert koncept utifrån behov. Med våra gemensamma lösningar kan du få det försprång du behöver för att leverera affärskommunikation till både kunder och partners. Kanske har du en befintlig kundbas du vill sälja mer till, eller letar du efter det som ska ta er till nästa nivå. Oavsett val, medan du arbetar med Dstny kommer du att vara en del av att driva framtiden för företagskommunikation.

Molnbaserad kommunikation

Vår kärnfunktion är molnbaserad telefoni för företag. Med det menar vi samtal, meddelanden, chattar, kontakter och så vidare. Alla dessa sker virtuellt i molnet. Dessutom erbjuder Dstny flera tilläggstjänster anslutna till företagsväxeln. Både tjänsterna som vår egen RnD-avdelning har utvecklat och tjänster från tredje part. Vi kan också integrera våra molntjänster med andra system, till exempel CRM-system.

Dstny har en mängd tjänster utöver vår kärnfunktion, företagstelefoni i molnet, som kunder enkelt kan lägga till för att optimera sin affärskommunikation. Vår egen RnD-avdelning har skapat flera produkter utformade för att öka kreativiteten och effektiviteten när det gäller kundservice och försäljning.

Integrerat erbjudande och anpassat partnerskap

Med vår modell kan du skapa ett helt nytt erbjudande genom att välja ut det bästa från bådas utbud som passar bäst. Vi kombinerar dessa sömlöst och kompletterar därmed varandra för att leverera ett erbjudande som är helt anpassat till er marknad. Kanske vill ni sköta fakturering själva, men vill att vi hjälper till med support. Eller så kanske ni vill göra allt helt själva och i eget brand. Allt är möjligt med vår partnermodell!

Wholesale
Reseller