Retail

Tillsammans med företag aktiva inom retail har vi på Dstny arbetat fram en lösning specialanpassade för just denna bransch.

Service och tillgänglighet

Med höga krav på tillgänglighet och god service behöver företag som jobbar med retail en kommunikationsplattform som är konsekvent överallt; i fysiska butiker, webbutiker, på huvudkontor och på lager. Tillsammans med företag aktiva inom denna bransch har vi på Dstny arbetat fram en lösning specialanpassad för  retail.

Efter övergången till Dstny har vi inte bara full kontroll på kostnaderna utan också ett fantastiskt flexibelt system med hela koncernens telefoni knuten till samma växel. Med Dstnys personliga engagemang under implementation gick övergången mycket smidigt. Varma rekommendationer.

Fredrik Rubne
IT-chef

Valet av leverantör gick till Dstny då de har bredden att vara den kompletta leverantören för företagets alla telefonilösningar oavsett om det gäller mobiltelefoner, fasta telefoner eller själva växeln. Jag kan verkligen rekommendera alla företag som har behov av en professionell telefonilösning att först lyssna med Dstny.

Fredrik Weisten

VD

Logo
Logo
Snabbt och lätthanterligt

Snabbt och lätthanterligt

För att kunna driva ett framgångsrikt retail-företag krävs mer än bara fantastiska produkter. Idag krävs även en service utöver det vanliga för att konkurrera på marknaden. Företag behöver även ta del av fördelarna och vara proaktiva när det kommer till att applicera nya teknologiska lösningar. På så sätt kan man effektivisera kundhantering utan att tumma på kvalitén.

Effektivisera kommunikation inom retail

I fysiska butiker är tempot ofta väldigt högt och personal behöver fokusera på de kunder som befinner sig där. Därför kan det vara bra att reducera antalet linjer till fysiska butiker men ändå behålla servicenivån genom att styra samtal till administrativa kontor genom en noggrann uppsättning av växeln samt tydliga IVR-träd.

För försäljning online kan det vara viktigare att ge kunden ett brett spektrum av möjligheter att kontakta företaget. Där finns mängder av tekniska lösningar som kan möjliggöra en enkel kontaktväg för kunden. Oavsett vilket behöver personal inom retail, både online och i fysiska butiker, kunna ge snabb service. De behöver ett lätthanterligt och intuitivt system som fungerar felfritt över alla kanaler.

Samla viktiga kontakter med Virtual Phone Book

Samla viktiga kontakter med Virtual Phone Book

Information om egna förmågor och externa kontakter är ofta en av företagens viktigaste tillgångar. Och företag som är aktiva på flera olika platser behöver ett enkelt sätt att samla informationen på ett lätthanterligt sätt.

Med vår tjänst Virtual Phone Book kan ni enkelt söka upp rätt kontakt genom olika variabler. Sök exempelvis efter namn, telefonnummer, titel, ort eller avdelning. På så sätt behöver du inte veta exakt vem det är du söker. I tjänsten syns även linjestatus så du är säker på att kontakten du väljer är tillgänglig.

Contact center

Contact center

Idag nöjer sig kunder oftast inte med bara ett telefonnummer som de kan ringa vid frågor. De vill kunna välja den plattform där de själva är aktiva. Genom att samla alla kommunikationsströmmar tillåter vi större inblick i alla interaktioner, vilket ger dig de data du behöver för att göra bättre affärsbeslut.

Med vårt Contact center skapar alla kontaktytor ärenden i ett och samma system – därför får ni en tydlig överblick och kan prioritera rätt. Genom att direkt kunna möta kunden i den kanal som valts uppfattas ni som smidiga och proffsiga. Oavsett om kunder väljer att fylla i formulär på webben, skicka e-post, chatta, ringa eller använda sociala medier hamnar alla ärenden i rätt kö, till rätt person med rätt prioritet och på ett och samma ställe.

Alltid tillgänglig med Svarsservice

Alltid tillgänglig med Svarsservice

Driver du butik, både online och fysisk, har du höga krav att vara tillgänglig för dina kunder. Något som kan innebära problem vid utbildningsdagar och likande. Dessutom vill man undvika att kunden får vänta för länge på svar när de ringer in, även om belastningen är hög.

Då kan en svarsservice komma väl till pass. Detta är en tjänst som hjälper ditt företag att svara på samtal när ni inte hinner eller kan. Välj om alla samtal eller bara vissa ska slussas vidare. Dessutom finns prisplaner där ni enbart betalar för de samtal som svarsservice tar emot vilket gör att de månader ni inte använder tjänsten kostar det heller ingenting.

Kort kontaktväg med Web Callback

Kort kontaktväg med Web Callback

För dig med någon typ av butik online är det väldigt viktigt att göra det enkelt för dina kunder att kontakta dig. Svåra kontaktvägar gör att kunder tröttnar och i värsta fall söker sig till en konkurrent.

Vår tjänst Web Callback hjälper dina kunder att enkelt komma i kontakt med ditt företag. Genom en så kallad widget på er hemsida kan kunden enkelt lämna sitt telefonnummer samt välja om de vill bli uppringda så snart som möjligt eller på en senare tid. I systemet väljer ni sedan om uppringningen ska ske manuellt där agenten får en notis om uppringningen eller om allt ska ske automatiskt. Detta är en tjänst som kortar ner kontaktvägarna för era kunder på ett enkelt och smidigt sätt.

Många fler kringtjänster

Utöver de ovan nämnda tjänsterna har vi flertalet nyttiga kringtjänster anpassade för retail-företags telefonilösningar. Vill du veta mer om vad vi på Dstny kan göra för att effektivisera din kundservice och kundhantering? Fyll i formuläret nedan så kontaktar någon av våra kunniga rådgivare dig.

Låt oss kontakta dig

Våra kompetenta säljare hör gärna av sig till dig och hjälper till med just dina utmaningar eller ring till 08-120 100 00 för att prata med en rådgivare direkt.
Räkna ut ditt pris