Utlandspriser Dstny

Dstnys utlandspriser

Att använda mobiltelefonen i utlandet är ofta förknippat med dyra kostnader. För att minimera onödiga kostnader  för roaming när du reser bör du stänga av datatrafik så att du själv aktivt kan välja när du vill nyttja det. För dig som har ett mobilabonnemang från Dstny i Telenors svenska mobilnät kan du här hitta information om vad det kostar att ringa med din mobiltelefon när du är i utlandet. Nedan angivna priser och Zonindelningar gäller från och med 2021-06-01.

Samtalsavgifter och datatrafik

Samtalsavgifter och datatrafik

Nedan listar vi våra utlandspriser för samtal och surf. Alla priser angivna i SEK / minut exklusive moms. Debiteringsintervallet inom Zon EU/EES är för utgående samtal till annat EU/ESS land är 1 sekund och till land utanför EU/ESS 60 sekunder. Mottagna samtal debiteras per sekund. För övriga grupper är debiteringsintervallet för både utgående och mottagna samtal 60 sekunder. Övriga länder som inte är uppräknade i någon av de 5 Zonerna, går ej att ringa ifrån.

Samtal

Ringer du från Sverige till ett EU/EES-land gäller din standardprislista som vanligt.
* Eventuell mottagaravgift kan tillkomma, vilket innebär att hos vissa operatörer tillkommer operatörens avgift utöver Dstny’s pris för att ta emot ett samtal. Det kan vara annat debiteringsintervall än här angivet.

Data

Debiteringsintervall: Debitering sker per 1 kB i Zon EU/EES och i 50 kB i Världen 1 & 2. Debiteringsintervall: Debitering sker per 1 kB i Zon EU/EES och i 50 kB i Världen 1 & 2. Minimidebitering: Minsta debitering är 1 kB i Zon EU/EES och i 50 kB i Världen 1 & 2.

Datatrafik fastpris per dygn

Datatrafik fastpris per dygn

Datatrafik fastpris per dygn är en tjänst du kan aktivera på ditt mobilabonnemang. När tjänsten är aktiverad kan du surfa utomlands för ett fast pris per dygn. Dygnspriset och den ingående volymen aktiveras den dag du börjar surfa i utlandet. Om du inte surfar en dag kommer inget debiteras. När du har uppnått den ingående datavolymen sänks hastigheten till 48 Kbit/s. Vid dygnsskifte (svensk tid) återställs hastigheten till normal. Detta kostar 99 kr för övriga Europa, 169 kr för Världen 1 och 149 kr för Världen 2, exkl. moms. Observera att följande inte gäller EU/ESS länder. Kontakta Dstny Support om du vill aktivera tjänsten.

Travel pass

Travel pass

Tjänsten ger dig möjlighet att beställa en förbestämd surfvolym till en engångskostnad som du kan använda utomlands i en utvald zon.

Dstnys abonnemang för företag

Dstnys abonnemang för företag

Vi erbjuder en mängd olika företagsabonnemang, så att du ska hitta en lösning som passar just ditt företag. Vi har abonnemang med fast pris och rösligt pris, med lite surf och med mycket surf, abonnemang som har månadskostander och abonnemang som enbart kostar när du nyttjar dem. Lär mer om våra företagsabonnemang här:

Senast uppdaterad juni 2021

Räkna ut ditt pris