AD-koppling

Minska hanteringstiderna och se till att växeln alltid är uppdaterad med rätt information.
Alltid senaste information i växeln

Alltid senaste information i växeln

Dstny AD-koppling gör att du kan synkronisera all information i företagets AD (Active Directory) med växeln. Det minskar hanteringstiderna och risken för fel och håller alltid växeln uppdaterad med rätt information om t.ex. namn, nummer och sökord.

Automatisera processer

Automatisera processer

Tjänsten gör att växeln uppdateras automatiskt en gång per dygn med alla ändringar som gjorts i företagets AD. Det går också bra att automatisera processer så att t.ex. en användare som läggs till eller tas bort i AD automatiskt skapar ett ärende hos Dstnys support som i sin tur lägger till eller tar bort en användare.

Smidig installationsprocess

Helt nya kunder kan få all information från växeln tillbaka-synkroniserad mot sitt AD som då uppdateras med telefonnummer och sökord. Den här kopplingen gör också att installationen blir otroligt effektiv och smidig.

Fördelar med AD-koppling:

  • Väldigt lätt att komma igång – ingen utbildning krävs
  • Enkel informationsinhämtning när Dstny ska tas i drift
  • Automatiserad process med synkronisering en gång per dygn
  • Alltid uppdaterad information i växeln
  • Minskad kostnad genom att borttagna användare sägs upp automatiskt
  • Minimerad risk för administrationsfel

Vanliga frågor om AD-koppling

När har man stor nytta av AD-kopplingar?

AD-kopplingar hjälper till att hålla er växel uppdaterad med den senaste informationen. Det är när förändringar sker som tjänsten gör sitt jobb. Detta kan exempelvis vara när någon slutar eller börjar på företaget eller när någon byter nummer. Även när själva installationen av er växel görs är AD-kopplingar ett perfekt komplement då den direkt ser till att rätt information hamnar där den ska.

Fungerar AD-kopplingen med en Google AD?

Här är svaret ja, vår AD-koppling fungerar med Googles identitetshantering.

Kan man välja vilka användare som ska synkas?

Ibland är det ett bara ett specifikt urval av personalen som man vill synkronisera mot växeln. Detta går utmärkt att göra i vår funktion.

För vilka företag passar denna tjänst?

AD-koppling är till för att uppdatera växeln utan att behöva manuell handpåläggning. Är ni ett litet företag där det inte sker så stora förändringar på växeln så kanske AD-koppling är lite överflödigt. Är ni däremot ett stort företag eller organisation där det ofta sker förändringar i er personalstyrka? Då kan AD-koppling vara en perfekt tjänst att installera.

Kan man välja vilka fält som ska synkroniseras från AD-kopplingen till växeln?

Ni väljer vilka fält som ska synkroniseras så att den endast hämtar de fält som ni vill få in. Nedan ser ni exempel på fält ni kan välja att synkronisera in från ert AD:

firstName, lastName, initials, displayName, description, office, phone, email, homepage, loginname, sameaccount , street, postbox,  city, state, postalcode, country, title, department, company, manager, homePhone, pager, mobilePhone, fax , ipPhone.

Senast uppdaterad aug 2021

Låt oss kontakta dig

Våra kompetenta säljare hör gärna av sig till dig och hjälper till med just dina utmaningar eller ring till 010-410 51 30 för att prata med en rådgivare direkt.