Tjänster skräddarsydda efter dina behov

Ett företags behov av att sticka ut på ett positivt sätt har förändrats drastiskt under de senaste åren. På Dstny arbetar vi outtröttligt med att förnya och utveckla våra tjänster för att möta dessa behov.

Vi anammar framtidens kommunikation

I dagens affärslandskap, där förändring är det enda konstanta, ligger Dstny i framkant när det gäller innovation. Vi förstår att företagens sätt att kommunicera och samarbeta ständigt genomgår en förändring. Vi ser företagens föränderliga behov och har kontinuerligt förfinat våra tjänster och lösningar för att inte bara möta dagens utmaningar, utan också förutse morgondagens krav.
hybrid-1

Hybridarbete

Där flexibilitet möter produktivitet

Eran av hybridarbete har börjat och Dstny är här för att omdefiniera arbetsplatsen. Vi förstår att den traditionella kontorsinställningen inte längre är den enda fokuspunkten för produktivitet. Våra lösningar gör det möjligt för företag att frodas i en hybridmodell där team samarbetar sömlöst oavsett om de är på kontoret, arbetar hemifrån eller på språng. Med Dstny är hybridarbete inte bara ett koncept. Det är en verklighet som ökar effektiviteten, främjar samarbete och stödjer moderna medarbetares olika behov.

ConnectMe MyDstny Laptop och mobil

Bring Your Own Device

Stärker uppkopplingen på det moderna sättet

Bring Your Own Device (BYOD) har blivit mer än ett modeord. Det är en vittnesbörd om vilken flexibilitet medarbetarna vill ha i sin arbetsmiljö. Dstny erkänner BYOD-revolutionen och ger sömlös integration och stöd för en mängd enheter. Oavsett om det är en smartphone, en surfplatta eller en personlig bärbar dator säkerställer våra lösningar en sömlös och säker kommunikationsupplevelse så att anställda kan använda de enheter de är mest bekväma med, utan att kompromissa med produktivitet eller datasäkerhet.

Kom i kontakt med oss

Våra kompetenta säljare hör gärna av sig till dig och hjälper till med just dina utmaningar, eller så kan du ringa till 010-410 51 30 för att prata med en rådgivare direkt.

Klicka här för att komma till support istället.