Företagstyp

Utforska våra lösningar, skräddarsydda för just din specifika typ av verksamhet.

Oavsett storleken på ditt företag har vi en lösning

Beroende på var du befinner dig i utvecklingen av ditt företag kommer dina behov att skilja sig. Det finns ingen universallösning som passar alla. Det är något som vi på Dstny har en djup förståelse för. Under många år har vi noggrant förfinat våra lösningar för företag av olika storlekar. Oavsett om du driver ett nystartat företag, en mindre eller medelstor verksamhet, eller till och med ett storföretag, så har vi ett brett utbud av lösningar för att stärka dina anställda, främja samarbete och erbjuda en förstklassig kundservice.

 
startups

Start-ups

Flexibilitet, drivkraft och en bra idé är tre nyckelkomponenter för att skapa en framgångsrik start-up. Men underskatta inte behovet av en kommunikationslösning som kan växa tillsammans med dig. Upptäck våra lösningar som är utformade för att stödja din start-ups tillväxt, oavsett vilken riktning du siktar mot.
small-businessai

Små och medelstora företag

På ett mindre företag är det vanligt att ha medarbetare som arbetar på flera olika sätt och behöver kunna ta itu med andra uppgifter när behovet uppstår. Att ha en effektiv och mobil kommunikationslösning kommer inte bara att stärka samarbetet kring kundservice, utan också göra det möjligt för dina medarbetare att utföra sina uppgifter var de än befinner sig.
enterprise

Enterprise

Etablerade företag med avancerade och möjligen komplexa behov behöver också flexibilitet och skalbarhet i sina kommunikations- och samarbetslösningar för att vara förberedda när marknaden förändras, oavsett om den är nationell eller global.

Kom i kontakt med oss

Våra kompetenta säljare hör gärna av sig till dig och hjälper till med just dina utmaningar, eller så kan du ringa till 010-410 51 30 för att prata med en rådgivare direkt.

Klicka här för att komma till support istället.