SME

Utforska våra lösningar som är skräddarsydda för små och medelstora företags specifika behov.

small-businessai

De unika utmaningar som SME står inför

Företag inom SME-segmentet står inför unika utmaningar. Agilitet, anpassnings-förmåga, effektiv kommunikation, sömlöst samarbete och oföränderlig kundservice utgör grundstenarna i din framgång. Men de kan kännas omöjliga att förena, särskilt eftersom små och medelstora företag ofta kämpar med begränsade budgetar och personalresurser. Dstny erkänner utmaningarna och förstår att varje steg på resan kräver kommunikationslösningar som kan hålla jämna steg. Vårt skalbara telefonsystem stödjer små företag att växa utan begränsningar och säkerställer att din kommunikationsinfrastruktur kan växa med dig. Vi stödjer hybridarbete, och vår produktmiljö ger "storföretagsfunktioner" till ditt företag, vilket kan skilja dig från konkurrensen på den konkurrensutsatta marknaden.

Mobile first

Tillgänglig överallt

När anställda allt mer efterfrågar möjligheten att arbeta var som helst är det avgörande att investera i mobilitet för att ett mindre företag ska kunna trivas på marknaden. Det innebär att ge anställda möjlighet att vara effektiva oavsett om de arbetar på kontoret, hemifrån eller är på språng.

Skydda din företags framtid med branschledande säkerhet

Säkerhet är av yttersta vikt. Dstny levererar marknadsledande säkerhet för att skydda din företagsdata och kommunikation. Var trygg i vetskapen om att ditt företag är skyddat mot hot med våra robusta säkerhetsåtgärder.

UCaaS

Funktionsrikt telefonisystem

Dstnys telefonisystem fungerar lika bra oavsett om du väljer att ge medarbetarna en fast telefon, en mobiltelefon, en softphone eller en webbtelefon. Det säkerställer att medarbetarna förblir anslutna till kollegor och kunder på ett sömlöst och problemfritt sätt.

Effektivisera samarbete med vår Teams-integration

Integrera smidigt Dstnys tjänster med Microsoft Teams. Stärk samarbete och kommunikation över hela ditt företag. Kommunicera och samarbeta snabbt och enkelt med dina kollegor och kunder på Teams-plattformen.

Ikon mobil

Mobilapp

Få hela ditt telefonsystem samt alla dina kunder och kontakter direkt i handen.
Ikon - jordglob

Webphone

Med vår webphone har du alltid tillgång till de senaste funktionerna utan att behöva uppdatera själv.
laptop-mobile-regular

Softphone

En softphone, som du laddar ner och förvandlar din dator till en telefon.
Ikon bordstelefon

Bordstelefon

Ring och hantera samtal effektivt från en fast telefon eller en IP-telefon.
Chat bot

Förstärk ditt team med en Chatbot

Dstny ger små företag möjlighet att vara tillgängliga för sina kunder 24/7. Vår chatbot och omnichannel-funktioner säkerställer att du aldrig missar en möjlighet att engagera dig med kunder och ge dem support och service dygnet runt.

Kom i kontakt med oss

Våra kompetenta säljare hör gärna av sig till dig och hjälper till med just dina utmaningar, eller så kan du ringa till 010-410 51 30 för att prata med en rådgivare direkt.

Klicka här för att komma till support istället.