Bring Your Own Device

Låt möjligheten till BYOD främja din verksamhets framtid. 

sitting-floor-working-woman

Fördelarna med BYOD för företag

BYOD-modellen har blivit allt mer populär som en innovativ strategi som ger företag många fördelar. Denna moderna metod har blivit grundläggande för många företag som strävar efter att skapa en flexibel och anpassningsbar arbetsmiljö, som ger fler fördelar jämfört med traditionella arbetssätt.
Ikon - skärm uppåtgående kurva

Ökad produktivitet

BYOD tillåter anställda att arbeta från enheter de känner sig mest bekväma med.
hand-holding-dollar-regular

Reducerar kostnader

BYOD minskar företagens behov av att investera i hårdvara.
Ikon pussel

Agilitet och anpassningsförmåga

BYOD ger företag möjlighet att snabbt integrera den senaste tekniken och mjukvaran.

Låt det privata förbli privat

Med dual SIM

Smartphone-innovation har möjliggjort en BYOD-ansats för företag över hela världen. Med dubbla SIM-kort eller ett e-SIM kan anställda enkelt separera sitt arbetsliv och sitt privatliv. Nu kan du ha ett nummer som du endast är tillgänglig på under arbetstid, tillsammans med ditt privata nummer, på en och samma smartphone.

recycle-1

En hållbar lösning

Minskat elektroniskt avfall

BYOD bidrar till hållbarhet genom att förlänga livscykeln för personliga enheter och minimera elektroniskt avfall. Att omfamna BYOD är inte bara en teknologisk förändring. Det är ett strategiskt beslut som håller företag i linje med moderna medarbetares preferenser och förväntningar. Genom att dra nytta av fördelarna med BYOD kan organisationer främja innovation, öka produktiviteten och skapa en mer agil och anpassningsbar arbetsmiljö.

security

Datasäkerhet och kontroll

Minskat elektroniskt avfall

Dstny erbjuder en säker växellösning i molnet, redo att implementeras i dina medarbetares enheter utan att kompromissa med säkerheten. Du kan vara säker på att kundernas och medarbetarnas data är i trygga händer när ni använder våra tjänster.

UCaaS

Funktionsrikt telefonisystem

Boosta din kommunikation

Dstnys företagstelefoni är en game-changer för företag som vill arbeta med en BYOD-ansats. Med alla standardfunktioner säkerställer det att kommunikationen för medarbetarna är enkel, snabb och professionell samt är förberedd för att möta dina skiftande behov, oavsett vilken enhet som används.

Kom i kontakt med oss

Våra kompetenta säljare hör gärna av sig till dig och hjälper till med just dina utmaningar, eller så kan du ringa till 010-410 51 30 för att prata med en rådgivare direkt.

Klicka här för att komma till support istället.