Start-ups

Lås upp den fulla potentialen med ett telefonsystem som växer med ditt företag.

startups

Vi förbereder dig för resan framåt

Att etablera en startup är en spännande resa där varje dag innebär nya möjligheter, varje teammedlem är av stor betydelse och varje kund är ovärderlig. Genom att kombinera kaffe och ambition blir mångsidighet din superkraft och förmågan att anpassa sig din sköld.

Nystartade företag kräver praktisk expertis inom alla områden av verksamheten, och förmågan att anpassa sig är avgörande. Det är tydligt att effektiv kommunikation är avgörande om du vill ta din startup till en konkurrenskraftig och hållbar nivå.

På Dstny förstår vi de specifika utmaningarna som startupföretag står inför. Vi kan utrusta dig med en skalbar kommunikationsplattform som är redo att växa i takt med dina ambitioner. Med Dstny är din startup inte bara förberedd för tillväxt, den kommer att blomstra. Följ med oss på denna resa där innovation känner inga gränser och kommunikation är nyckeln till framgång.

hand-sparkles-regular

Lätt att använda

Snabb och enkel att komma igång med. Integreras smidigt med de flesta IT-system så att du kan vara mer produktiv på kortare tid.
shield-regular

Säkert

Alla dina anslutningar och enheter skyddas av våra moderna och alltid uppdaterade säkerhetstjänster.
laptop-mobile-regular

Vilken enhet som helst

Du kommunicerar och samarbetar effektivt var som helst med våra intuitiva appar för alla typer av enheter.

Kommunikation redo att skalas

Frigör tillväxtpotentialen med Dstny

Expandera din startup utan problem med Dstnys molntjänster. Tillåt våra flexibla lösningar att utvecklas tillsammans med dig och se till att dina behov för kommunikation och samarbete alltid matchar dina mål. Koncentrera dig på din verksamhet medan vi hanterar din kommunikationsinfrastruktur. Det blir inte enklare än så här att lägga till användare eller tjänster.

Frihet möter produktivitet

Ta dig an arbetet oavsett var du är

Dstny-produkterna ger dina anställda möjlighet att blomstra, oavsett var de arbetar. Omfamna distansarbete utan att offra produktivitet. Låt dina kollegor förbli uppkopplade och effektiva med våra flexibla telefonilösningar skräddarsydda för den moderna arbetsplatsen.

Skydda din startups framtid med branschledande säkerhet

Säkerhet är av yttersta vikt. Dstny erbjuder marknadsledande säkerhet för att skydda din startups data och kommunikation. Känn dig trygg i vetskapen om att ditt företag är skyddat mot hot med våra robusta säkerhetsåtgärder.

UCaaS

Funktionsrikt telefonisystem

Förbättrar din kommunikation

Dstnys telefonisystem är en game-changer för startups. Fyllt med en mängd funktioner, säkerställer det att din kommunikation är sömlös, professionell och redo att möta dina växande behov.

Ikon mobil

Mobilapp

Få hela ditt telefonsystem samt alla dina kunder och kontakter direkt i handen.
Ikon - jordglob

Webphone

Med vår webphone har du alltid tillgång till de senaste funktionerna utan att behöva uppdatera själv.
laptop-mobile-regular

Softphone

En softphone, som du laddar ner och förvandlar din dator till en telefon.
Ikon bordstelefon

Bordstelefon

Ring och hantera samtal effektivt från en fast telefon eller en IP-telefon.
Chat bot

Var tillgänglig 24/7 med chatbot och omnichannel-funktioner

Alla start-ups bör ha en chatbot i sitt team

Dstny ger start-ups möjlighet att vara tillgängliga dygnet runt. Vår chatbot och omnichannel-funktioner ser till att du aldrig missar en möjlighet att interagera med kunder och ger dem support och tillgänglighet 24/7.

Kom i kontakt med oss

Våra kompetenta säljare hör gärna av sig till dig och hjälper till med just dina utmaningar, eller så kan du ringa till 010-410 51 30 för att prata med en rådgivare direkt.

Klicka här för att komma till support istället.