Enterprise

En pålitlig, skalbar och säker telefonilösning är avgörande för stora företag.

enterprise

Förbättra samarbetet inom teamet

I dagens affärsorienterade miljö förstår Dstny de utmaningar som stora företag möter. Fördelarna med att vara en stor organisation kan ibland medföra betydande hinder. Storleken kan ibland hämma smidigheten, vilket är en viktig aspekt i den konkurrensutsatta miljön. Risken är att förlora mark till mer kvicka konkurrenter. Att hantera många anställda kan vara komplext, från system- och inloggningsadministration till att säkerställa att dina team har de mest effektiva verktygen för kommunikation och samarbete. Dessutom finns det en ökande efterfrågan på att möta stora kunders förväntningar, inte bara när det gäller produkter eller tjänster, utan även när det gäller kvaliteten på den service och support du erbjuder. Bra service är inte längre ett alternativ. Det är en förutsättning. Hos Dstny är våra lösningar utformade för att hantera dessa utmaningar. De fungerar som en bro som förenar globala team samtidigt som de upprätthåller högsta säkerhets- och funktionalitetsstandarder. Vi strävar efter att tillhandahålla de verktyg du behöver för säker och effektiv kommunikation och samarbete samt enastående service – för att upprätthålla din företags tillväxt och framgång.

Branschledande säkerhet

Säkerhet är avgörande för att företag ska kunna följa alla regler och bestämmelser. Dstny erbjuder branschledande säkerhet för att skydda din företagsdata och kommunikation. Var trygg i vetskapen om att ditt företag är skyddat mot hot med våra robusta säkerhetsåtgärder.

fmc-converge

Funktionsrikt telefonisystem

Ta kommunikationen till nästa nivå

Upplev ett telefonisystem som inte bara är robust, utan också lättöverskådligt. Dstny erbjuder ett effektivt och skalbart telefonisystem designat för att passa företags unika behov.

Ikon mobil

Mobilapp

Få hela ditt telefonsystem samt alla dina kunder och kontakter direkt i handen.
Ikon - skärm

Webphone

Med vår webphone har du alltid tillgång till de senaste funktionerna utan att behöva uppdatera själv.
laptop-mobile-regular

Softphone

En softphone, som du laddar ner och förvandlar din dator till en telefon.
Ikon bordstelefon

Bordstelefon

Ring och hantera samtal effektivt från en fast telefon eller en IP-telefon.

Smidig och enkel hantering

Stora team behöver skalbara kommunikationssystem som är enkla att administrera. Det sparar värdefull tid och resurser samtidigt som det säkerställer enkel och snabb kommunikation inom organisationen. Ett effektivt och användarvänligt telefonsystem bidrar till ökad produktivitet, vilket ger företag möjlighet att fokusera på det som är viktigast - att leverera exceptionella produkter och tjänster, samtidigt som de främjar en samarbetsvillig och växande arbetsmiljö.

Teams-integration

Microsoft Teams har blivit oumbärligt för många företag. Microsoft Teams fungerar som en central knutpunkt för kommunikation, samarbete och produktivitet, vilket gör det till den bästa lösningen för många företag.

Genom att integrera telefonisystemet med Teams ger företag sina anställda möjlighet att kommunicera smidigt i och från den välkända Teams-miljön. Synkroniseringen mellan ett telefonisystem och Microsoft Teams säkerställer att interna och externa kommunikationskanaler visar samma aktivitetsstatus, vilket främjar en sammanhängande arbetsmiljö. Det effektiviserar arbetsflöden, minskar behovet av att växla mellan flera applikationer och förbättrar slutligen den övergripande effektiviteten.

Teams stödjer hybridarbetsplatser

Med den växande beroendet av distansarbete underlättar dessutom en Teams-integration en smidig övergång till en hybrid arbetsmodell med geografisk åtskillnad för många företag. Det ger medarbetarna möjlighet att förbli anslutna, samarbeta effektivt och upprätthålla de höga standarderna för kommunikation som är avgörande för affärssuccé i dagens digitala landskap.

Laptop som visar analytics

Verkställbara insikter

Data är hjärtslagen i ett företags framgång. Tillgång till handlingsbar insikt i data är kompassen för välinformerade beslut. Från förståelse av kundbeteende till optimering av interna processer ger data företag möjlighet att navigera genom utmaningar och gripa möjligheter. Det handlar inte bara om att samla in information. Det handlar om att omvandla rådata till strategisk intelligens. På en konkurrensutsatt marknad trivs de som har en finger på datans puls genom att använda insikt för att driva innovation, öka effektiviteten och vara i framkant. Hos Dstny inser vi att kraften i data inte bara ligger i att samla in den. Det handlar också om att visa, tolka och använda den.

Network - ikon

Historisk data

Visualisera data, identifiera trender, jämför och benchmarka relevant data med vår kraftfulla rapporteringsverktyg.
Ikon - skärm uppåtgående kurva

Live data

Få en ögonblicksbild med realtidsdata om vad som händer just nu. Visa dem på en datorskärm eller en instrumentpanel genom diagram och tabeller.
Chat bot

Stärk ditt team med en Chatbot

Var tillgänglig för dina kunder 24/7

Dstny ger ditt företag möjlighet att vara tillgängligt dygnet runt. Vår AI-baserade chattbot kan finnas tillgänglig på din webbplats så att du aldrig missar en möjlighet att engagera dig med kunder och erbjuder 24/7 support och tillgänglighet.

MyDstny Omnichannel omfamnar dina sociala medier

Vår omnichannel-lösning är utformad för att hantera kommunikation med dina kunder i deras föredragna kommunikationskanaler. Den konsoliderar dina sociala medier tillsammans med vanliga kommunikationskanaler i en enhetlig gränssnitt. Det förenklar hanteringen och spårningen av förfrågningar och supportärenden. Du har flexibiliteten att välja om en AI-bot, en mänsklig agent eller en samarbetsapproach mellan AI och agent ska hantera dina kunder. Det kan ställas in på kanalnivå och säkerställer att kunderna hanteras korrekt baserat på det kommunikationsmedium de väljer att kontakta dig via.

Who's Calling CRM Connect

Förbättra kundservice genom integration med din CRM-plattform

Att säkerställa en personlig och inbjudande upplevelse för varje kund är avgörande, oavsett storleken på din kundbas. Genom att integrera ditt CRM-system med ditt telefonsystem ökar du inte bara effektiviteten hos dina agenter, utan ger också ditt företag möjlighet att leverera mer personlig och förbättrad kundservice.

Kom i kontakt med oss

Våra kompetenta säljare hör gärna av sig till dig och hjälper till med just dina utmaningar, eller så kan du ringa till 010-410 51 30 för att prata med en rådgivare direkt.

Klicka här för att komma till support istället.