Rekrytering och bemanning

Skapa rörlighet och flexibilitet hos dina medarbetare och få effektivare kommunikation, både internt och externt, med en telefonilösning som är optimerad för bemanning och rekrytering.

Telefoni som är optimerad för bemanning och rekrytering

Inom rekrytering och bemanning ser vi ett tydligt behov av att skapa rörlighet hos personalen och samtidigt effektivisera kommunikationen både internt och externt. Vi på Dstny har, tillsammans med organisationer och företag som är aktiva inom branschen, tagit fram en lösning som ska öka både produktiviteten och lönsamheten inom dessa verksamhetsområden.

En rörlig arbetsplats kräver mer inom teknik

Allt fler företag som jobbar inom bemanning och rekrytering anpassar sina arbetsplatser enligt ABW (Activity Based Workplace). Istället för att arbetet utförs vid ett specifikt skrivbord uppmanas medarbetare att genomföra sina uppgifter på den plats som är bäst lämpad för både dem och uppgiften. Ett arbetssätt som blir mer och mer populärt bland både medarbetare och arbetsgivare. För att kunna skapa en framgångsrik ABW-anpassad arbetsplats krävs det dock mer inom teknik och kommunikation för att behålla produktiviteten kollegor emellan.

Genom att kombinera vår mobilapp med en softphone (telefonen integrerad i datorn) kan medarbetaren enkelt jobba från valfri plats och hantera samtal både via mobilen och datorn. Från dessa applikationer kan ni självklart ringa, SMS:a och koppla samtal. Dessutom finns fler samarbetsverktyg inbygga så som chatt, telefonkonferens, videokonferens samt delning av filer.

Laptop som visar analytics

Se livestatistik och få rapporter

Att kunna se statistik live samt att få detaljerade rapporter är något som kan hjälpa till att öka effektiviteten markant inom rekrytering och bemanning. Dstny har tagit fram flertalet tjänster som ska hjälpa ditt företag att kunna bevaka och följa upp viktiga mönster inom kommunikationen.

Med tjänsten Reports kan du analysera och följa upp företagets kommunikationsmönster via ett enkelt och kraftfullt gränssnitt.

Få stenkoll på inkommande samtal

Imponera på kunder och hantera potentiella rekryteringar på ett effektivt sätt genom att få full koll på era inkommande samtal. Med tjänsten CRM Connect kopplas er växel ihop med ert CRM-system eller med informationssidor så som hitta.se för att kunna ge dig och dina kollegor maximal information om kontakten – redan innan samtalet är besvarat.

web_callback1

Öka antalet inkommande leads

Rekryteringsbranschen är under stor konkurrens och att vara på tårna kring sina potentiella kunder är extremt viktigt idag. Att vara långsam med återkoppling håller helt enkelt inte och kunden är sällan villig att arbeta speciellt hårt för att få kontakt med ditt företag. Är det inte enkelt väljer denne istället en konkurrent. Med vår tjänst Web Callback har vi förenklat för kunden att få kontakt med just ditt företag. Genom en så kallad widget på er hemsida kan kunden enkelt fylla i sitt telefonnummer och när denna önskar bli uppringd, antingen direkt eller vid ett specifikt klockslag. Tjänsten hanterar sedan uppringningen mellan er och kunden så att ni får kontakt på utsatt tid. Lättare än så blir det inte.

Fler kringtjänster som kan passa er

Utöver de ovan nämnda tjänsterna har vi mängder av andra tjänster som skulle kunna sätta just ditt företag före konkurrenterna. Vill du veta mer om vad vi på Dstny kan göra för er? Fyll i kontaktformuläret nedan så kontaktar någon av våra kunniga rådgivare dig.

Kom i kontakt med oss

Våra kompetenta säljare hör gärna av sig till dig och hjälper till med just dina utmaningar, eller så kan du ringa till 010-410 51 30 för att prata med en rådgivare direkt.

Klicka här för att komma till support istället.