Integrationer

Genom att integrera vårt system med populära samarbetsverktyg och CRM-system eller samarbetsverktyg så får du ut det mesta av alla dina tjänster.
Laptop med MS Teams integration

Microsoft Teams

Enkelt med Dstny
På Dstny har vi tagit fram tre olika Teams-lösningar för att kunna möta just dina behov – Teams Connect Telefoni, Teams Connect Linjestatus eller Teams Operator Connect.
MS Teams är en plattform som underlättar samarbeten, där du får allting samlat. Genom att integrera vår telefonitjänst med Teams så slipper ni krångel med att öppna olika applikationer för att använda olika funktioner.
Play video

CRM-system

Genom att integrera er företagstelefoni med era CRM-system kan ni hjälpa era kunder på ett sömlöst sätt. Med en integration mellan ert CRM-system och Dstnys växel kan ni höja servicegraden samtidigt som det förenklar för era medarbetare. Det blir helt enkelt lättare när alla era system samarbetar.

Applikationer

Dstnys telefonitjänster kan användas för att stärka upp applikationer som slutanvändaren redan använder eller som ni planerar att implementera. Integrera Dstny med applikationer så som Zisson eller Exchange för att få ut mer av både er företagstelefoni och era applikationer.
Illustration av mobilmast

Dstny Operatörstjänster

Med Dstnys växeltjänster kan du som företagare välja vilken operatör som passar ditt bolag och dina anställdas behov bäst. Oavsett vilken operatör ni väljer så hjälper vi er med allt ifrån avtal, support och rådgivning. På så sätt får ni en kontaktyta för er företagstelefoni.

Kom i kontakt med oss

Våra kompetenta säljare hör gärna av sig till dig och hjälper till med just dina utmaningar, eller så kan du ringa till 010-410 51 30 för att prata med en rådgivare direkt.

Klicka här för att komma till support istället.