Hybridarbete

Investera i en molnbaserad kommunikationslösning som säkerställer bra samarbete och kundvård.

Hybrid_solutionpng

Välkommen till framtiden med externa medarbetare

Flexibilitet och anpassningsförmåga definierar ofta ett företags framgång. Och konceptet med hybridarbete har uppstått som en transformerande kraft som omvandlar dynamiken i moderna företag. När organisationer strävar efter att hitta en balans mellan traditionella kontorsstrukturer och de föränderliga behoven hos medarbetarna, sticker den hybrida arbetsmodellen ut som ett strategiskt tillvägagångssätt som erbjuder en rad fördelar. Dstny erbjuder ett utbud av produkter som är perfekta för hybrida eller distansarbetande medarbetare.

fmc-converge

Flexibilitet med en ny innebörd

Arbeta var som helst

Hybridarbete befriar dina medarbetare från de traditionella kontorsramarna. Det ger dem möjlighet att växla mellan distansarbete och arbete på kontoret. Med Dstnys funktionella telefonsystem får dina medarbetare den flexibilitet de behöver utan att kompromissa med säkerheten eller kvaliteten. 

 

Locka till dig talanger

Utöka din talangpool

Med möjligheten att arbeta från vilken plats som helst kan ditt företag dra nytta av en global talangpool av skickliga yrkesverksamma över kontinenter. Att erbjuda en hybrid arbetsmodell har också blivit en nyckelfaktor för att behålla toppbegåvningar genom att erbjuda en eftertraktad balans mellan arbete och privatliv.

Ikon - skärm uppåtgående kurva

Ökad produktivitet

Ge dina medarbetare verktyg som främjar enkel och snabbt samarbete och kundservice.
hand-holding-dollar-regular

Reducera kostnaderna

Molnbaserade lösningar minimerar företagens behov av att investera i hårdvara.
thumbs-up-regular

Ökad medarbetarnöjdhet

Talanger överallt söker efter företag som omfamnar den hybridarbetsplatsen.

Flexibilitet i affärsverksamheten

Hybridarbete främjar en agil organisationskultur som gör företag kapabla att snabbt anpassa sig till förändringar och oväntade utmaningar. Genom att positionera ditt företag som en progressiv enhet som omfamnar framtidens arbete, attraherar du kunder och partners som är i linje med innovativa metoder. Den hybrida arbetsmodellen inte bara hanterar de föränderliga behoven hos medarbetare, utan placerar även ditt företag som innovativt i det dynamiska landskapet av modern arbetskultur.

Kom i kontakt med oss

Våra kompetenta säljare hör gärna av sig till dig och hjälper till med just dina utmaningar, eller så kan du ringa till 010-410 51 30 för att prata med en rådgivare direkt.

Klicka här för att komma till support istället.