Partner till Dstny

Var med på vår resa och ta ditt företag till nya höjder genom att bli en av våra partners.

 
partner

Att vara partner till Dstny

Som partner till Dstny kan ni välja mellan fyra typer av upplägg baserat på vilken profil ni har som företag.

  • Vill ni enbart fokusera på försäljning och låta Dstny sköta hela leveransen och all support på era kunder?
  • Vill ni ta ett större åtagande och ta hand om hela leveransprocessen och supporten själva?
  • Har ni leads som ni tror kan vara potentiella kunder till oss?
  • Eller vill ni äga hela processen, från jord till bord, och bli en fullfjädrad Wholesale Partner?

Oavsett vilket så har vi ett partnerkoncept som passar er verksamhet.

Vilka är vi

Vi är en av de mest expansiva CPaaS-leverantörerna på marknaden och förser företag med helhetslösningar kring telefoni och kommunikation. Vi har samarbetat med Återförsäljare och Wholesale Partners i många år och har under tiden samlat på oss mängder med erfarenheter kring att hjälpa igång och stötta parters, så att de lyckas med vårt koncept. Vi har i dagsläget 20 Wholesale partners som är verksamma i 5 olika länder som tillsammans innefattar 165,000 användare i 30 olika länder. Vi har även över 100 återförsäljare som är verksamma i Sverige.

cloud_telephony

Plattformen

Vi erbjuder en industriledande växellösning som är helt molnbaserad. Slutkunden behöver inte äga någon egen teknologi, och vi ser till att allt från hårdvara, mjukvara, kopplingar, kapacitet och säkerhet uppdateras och underhålls. Lösningen erbjuder samma skalbarhet som en mobil lösning, samtidigt som den ger samma stabilitet som en fast lösning. Vi erbjuder även möjligheten att välja mellan att arbeta med bordstelefoner, softphone eller vår mobilapplikation.

pussel

Tilläggstjänster

Olika företag har olika behov när det gäller telefoni och dess kringtjänster. Medan vissa företag behöver verktyg som hjälper dem att förbättra sin kundtjänst, kan andra behöva mer information om hur och när kunder kontaktar dem. Vissa företag vill få bättre koll på hur anställda presterar medan andra vill öka produktivitet och förbättra samarbete. Vi har mängder av tilläggstjänster, både de vi byggt själva och de vi integrerat vår plattform mot, för att se till att slutkunden får den extra funktionalitet som företaget behöver.

 

Integrationer

Vi arbetar aktivt med att lägga till fler integrationer till vårt utbud. Med vår lösning kan ni integrera era CRM-system för att hjälpa kunder på ett sömlöst sätt. Vi erbjuder även integrationer med dagliga applikationer som Microsoft Teams som tillsamman med vår lösning kan bli ett fullfjädrat system för företagstelefoni. Vi har även möjlighet att skapa anpassade integrationer utifrån behov.
server render fail/waiting for island-28e85fi1Re (separate island render, inside)
startups

Varför bli en partner?

Vi på Dstny har haft många år på oss att utarbeta och förfina vårt samarbete med olika partners. Vi har tagit fram processer och rutiner för att kunna utbilda och onboarda nya partners på ett effektivt sätt. Med digitala verktyg och portaler har vi de verktyg du behöver för ett framgångsrikt partnerskap. Dessutom har vi dedikerade partneransvariga och specialiserad support, som jobbar specifikt med våra partners och deras kunder, så att du alltid får det stöd du behöver.

Allt för att vi ska lyckas tillsammans!

Ikon - kugghjul med kod

Flexibilitet

Vi erbjuder en flexibel molnlösning som går att skalas upp och ner utifrån behov och arbetssätt.
Ikon verktyg

Anpassning

Anpassa din lösning och partnerskap genom att välja hur ni vill integrera ert erbjudande.
Ikon - moln

100% moln

Vi är helt molnbaserade vilket innebär en pålitlig lösning som alltid är uppdaterad.
Ikon - klocka

Tid till marknad

Våra partnerprogram erbjuder experthjälp för att snabbt ta sig in på och överträffa marknaden.
Ikon medalj

Partnerträning

Som pionjärer i Sverige kan vi erbjuda extensiv erfarenhet i industrin.
Ikon användare

Ägarskap

Äg din egen lösning och bestäm vad och hur mycket ni vill integrera.
myadmin_loggedin_laptop

Våra partnerportaler

Som partner till oss får du tillgång till exklusiva portaler, specifikt framtagna för att hjälpa och underlätta i ditt samarbete med oss. Vi har portaler för alla dina behov, allt från skapande av avtal, utbildning, service till dina kunder och information och produktblad.

myacademy_laptop

Kunskap är styrka

Som partner kommer du få tillgång till alla de verktyg som krävs för att lyckas. Ett av de verktygen är vår utbildningsportal, MyAcademy. Här finns utbildningar för allt du och dina kollegor du kan tänkas behöva. MyAcademy är en e-learning-portal där du kan genomföra de kurser din tjänst kräver, på den tid det passar dig. Allt på ett interaktivt och smidigt sätt. Detta, i kombination med webinar och one-on-ones, kommer att ge dig en stadig informationsgrund samtidigt som att du ständigt kan bygga på och förbättra din kunskap gällande det senaste inom telekom.

"I MyAcademy får mina anställda den utbildning de behöver för att kunna hjälpa våra slutkunder på bästa sätt"

Att sälja in en vara eller tjänst blir så mycket lättare om man har rätt kunskap. När du som partner till oss på Dstny har tillgång till den senaste informationen gällande våra system så kommer det i sin tur leda till att du kan skapa unika lösningar, anpassade för vad din kund behöver.
Ikon - skärm

Tekniskt kunnande

Genom kontinuerlig utbildning kan ni säkerställa den fortsatta utvecklingen av det tekniska kunnandet hos alla inblandade parter.
Ikon pussel

E-learning

MyAcademy är ett internetbaserat verktyg som kan nås av alla berörda parter för en så effektiv kunskapsspridning som möjligt.
Ikon medalj

Best practice

Plattformen är ett verktyg som hjälper dig att ge dina kunder en förstklassig och kunnig service, genom alla led under resans gång.
wholesale_dstny

Vårt Wholesale-koncept

Tillsammans med våra Wholesale Partners når vi företag, runt om i Europa, med vårt Mobile-First-koncept och kan göra ett verkligt avtryck, nära slutanvändaren. Vi tror på det vi kallar True Wholesale, där våra partners äger sina kunder helt och hållet, från varumärke till införsäljning, leverans, supportering och fakturering. På så sätt kan vi vara lokala och globala på samma gång.

 

Möt några av våra Wholesale Partners

Dstny har ett etablerat samarbete med bland annat dessa företag:

Bli partner till Dstny

Vi har tagit fram olika upplägg för att kunna tillmötesgå just era partnerbehov. Välj om du vill hantera både försäljning och supportering, om du enbart vill sälja eller om du har potentiella kunder till oss, där vi sköter införsäljning och du får en ersättning.

mobilefirst_left

Säljupplägget

Säljupplägget passar er som vill fokusera på försäljning i första hand och inte vill ta hand om leverans och support på era kunder. När ni fått avtalet underskrivet och laddat upp det till Dstny så tar vår leveransavdelning över och ser till att kunden kommer igång med sin lösning på bästa sätt. I detta upplägget så slipper ni ta hand om supporten, era kunder har istället direktkontakt med Dstnys egna support.

developers

Teknikupplägget

Teknikupplägget passar er som har egna servicetekniker och en leveransavdelning och vill ta hand om drift och support på era kunder. Ni ansvarar för hela säljprocessen från signerat avtal till drift och support. Självklart är våra erfarna tekniker bara ett telefonsamtal eller mail bort om det skulle behövas.

leads

Leads-upplägget

Leads-upplägget är till för dig som har kontakt med företag som kan tänkas vara potentiella kunder till oss på Dstny. När du refererar leads som blir affär så kommer du att få en ersättning, en procentsats på det totala ordervärdet.

puzzle_isometrics_dstny

Integrationsupplägget

Dstnys egna utvecklare hjälper dagligen våra kunder och partners att integrera sina tjänster med oss ​​och implementera popup-funktioner mot olika CRM-system, ekonomisystem och ärendehanteringstjänster.

Har du en tjänst som skulle tjäna på att implementeras mot vår molnväxel?

Partneransvariga

Ikon användare

Babak Ayani

Head of Indirect Sales
+46 10 155 66 48
babak.ayani@dstny.se
Ikon användare

Oscar Civill

Partner Account Manager
Hela Sverige
+46 8 505 307 14
oscar.civill@dstny.se
Ikon användare

Sandra Andersson

Partner Account Manager
Stockholm och norr
+46 8 120 100 22
sandra.andersson@dstny.se
Ikon användare

Patrik Karlsson

Partner Account Manager
Wholesale
+46 8 120 400 98
patrik.karlsson@dstny.se
Ikon användare

Clara Nilsson

Partner Account Manager
Göteborg
+46 3 135 240 27
clara.nilsson@dstny.se
Ikon användare

Per Tegström

Partner Account Manager
Värmland
+46 1 041 050 98
per.tegstrom@dstny.se
Ikon användare

Michael Akbari

Bli vår partner

Vill du veta mer om att bli partner? Fyll i kontaktformuläret för att komma i kontakt med vårt partnerteam.