Företags- abonnemang

Vi har gjort det enkelt för dig som företagare att välja abonnemang. Med Dstny Fastpris får du generösa abonnemang till en fast månadskostnad. I abonnemangen ingår upp till 15000 minuter och meddelanden inom Sverige och länder som innefattas av Roam like at home. 
call_flipped
sim-kort_dstny

Dstnys mobilabonnemang

Vi på Dstny är en operatör som enbart jobbar med telefoni för företag och företagskunder. Med många års erfarenhet i branschen har vi blivit specialister på mobilabonnemang för företag. Under årens lopp har vi förfinat och förbättrat våra tjänster och processer för att underlätta all hantering som har med mobilabonnemang att göra och vi kan nu stolt säga att vi har företagsabonnemang för alla behov.

Flexibla företagsabonnemang till din telefoni

På Dstny kan vi erbjuda flexibilitet i våra avtal. När du tecknar ett avtal med Dstny förbinder du dig till en minimidebitering och så länge denna upprätthålls finns möjlighet till obundna användare och företagsabonnemang. På så sätt blir det mer praktiskt när någon slutar, går på föräldraledighet eller av någon annan anledning inte längre behöver sitt mobilabonnemang.
looking-glass

Transparens

Stäng av, ändra och byt abonnemang efter behov. Så länge ni upprätthåller er minimidebitering så kan ni göra förändringar. Med oss får ni full koll på er företagstelefoni och era företagsabonnemang.
Ikon mobil

Full växelintegration

Våra abonnemang är fullt integrerade med vår företagsväxel. Dessutom så erbjuder våra abonnemang för företag samma växelfunktionalitet som om du skulle bli uppringd på ditt fasta nummer.
Ikon network

En kontaktyta

Samla allt på ett och samma ställe. Hos Dstny får du hjälp med växel, operatör, företagsabonnemang och support. Med en enda kontaktyta, en så kallad SPOC, blir det extremt enkelt för er att hantera er företagstelefoni.
mobileapp

Fullt integrerat med växeln

Dstnys abonnemang för företag är självklart fullt integrerade med vår företagsväxel. Det betyder att alla inkommande samtal går genom växeln. Tack vare detta behåller du alla växelfunktioner, oavsett om det ringer till ditt fasta nummer eller ditt mobilnummer. Med våra abonnemang fungerar växelfunktionen alltså precis lika bra om du blir uppringd på fasta nummer eller mobilnummer. Tack vare detta kan du exempelvis:

  • Koppla samtal vidare
  • Låta den som ringer dig höra din statushänvisning
  • Se din samtalshistorik
  • Låta dina kollegor se att du är upptagen i samtal
  • Hantera din hänvisning
  • Logga in och ut ut svarsgrupper
  • Lyssna på röstmeddelanden
Mobil växel i molnet

Dstny Fastpris

Vi har gjort det enkelt för dig att välja abonnemang för ditt företag. Med Dstny Fastpris får du precis vad namnet indikerar, ett företagsabonnemang till ett fast pris. Här får du generösa abonnemang till en fast månadskostnad. I abonnemangen ingår upp till 15000 minuter och meddelanden inom Sverige och länder som innefattas av Roam Like at Home.

Våra utlandspaket

För kunder som ringer mycket samtal från Sverige till utlandet har vi tagit fram två tilläggstjänster, Utlandspaket Norden samt Utlandspaket EU+. Med denna tjänst kopplad till ditt mobilabonnemang har du upp till 1000 minuter till länderna som ingår i respektive paket.
 
EU+
Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Grekland, Irland, Island, Italien, Japan, Kanada, Kina, Kroatien, Lettland, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Rumänien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Tjeckien, Tyskland, Ungern, USA, Österrike
NordenDanmark, Finland, Island, Norge
 

Räkna ut ditt pris

Vill du få en bild över vad olika abonnemang skulle kosta för just ditt företag? Genom att fylla i vår prissnurra så får du, genom några enkla klick, direkt prisindikation.

myadmin_loggedin_laptop

Vill du göra ändringar i ditt abonnemang?

Om du är admin för er företagsväxel kan du snabbt och enkelt göra förändringar på era abonnemang, direkt i MyAdmin. Du kan skapa upp och förändra mobilabonnemang som ligger på er organisation. Utöver det kan du göra massa annat nyttigt, exempelvis hjälpa kollegor med PIN- och PUK-kod, se dataförbrukning och skicka ut konfigurations-SMS. Portalen hittar du på admin.dstny.se och du loggar in med dina växeluppgifter.

carrierindependent

Täckning

Våra abonnemang stödjer 2G, 3G, 4G och 5G, och ligger helt och hållet i Telenors svenska mobilnät. Vilken hastighet du kan få ut kan variera beroende på vilken typ av mobiltelefon du har och hur närområdet ser ut geografiskt. 

Enkelt med telefonin samlad på ett ställe

Växel, operatör och support på samma ställe. Inte nog med att det blir enklare – ni får också branschens tydligaste och snyggaste faktura direkt i webben. Där är all telefoni samlad på en och samma specifikation. Ni slipper fundera på vilken support ni ska höra av er till när det dyker upp frågor eller funderingar. Och framför allt slipper ni lägga ner massor av tid på svårtydda fakturor.

international–numbers

Internationella nummer

Låt medarbetare världen över samverka i en gemensam telefonilösning, fullt integrerad med lokala mobil- och fastnummer i respektive land. Här hittar du allt du behöver veta om utländska nummer.

 
abroad2

Utlandspriser mobil

Här listar vi våra utlandspriser för samtal och surf. Du hittar även priser för dygnspass med surf samt zonindelningar.

worldglobalglobe-1

Travel Pass

Detta är en tjänst som hjälper dig att hålla koll på din surf när du är ute och reser. Travel pass ger dig möjlighet att beställa en förbestämd surfvolym till en engångskostnad som du kan använda utomlands i en utvald zon. När giltighetstiden har gått ut eller surfmängden är förbrukad kopplas tjänsten automatiskt bort.

Företagsabonnemang med valfri operatör

Dstny är en egen operatör, har du något av våra abonnemang kommer det att stå Dstny längst upp i telefonens skärm. Men vi är dessutom helt operatörsoberoende. Hos oss kan du byta, behålla eller blanda operatör så som ni önskar. Vår växel är fullt integrerad med samtliga stora operatörer, Telia, Telenor, 3 och Tele2.

Vanliga frågor om mobilabonnemang för företag

5G ingår på våra mobilabonnemang med 10 GB, 30 GB och Unlimited data för kunder med avtal tecknade efter 28/11-2022.


Ett fast pris för ett mobilabonnemang betyder att du betalar samma pris varje månad, oavsett hur mycket eller lite du använder det. Med fast pris har du alltid koll på vad du ska betala.

Uttrycket Roam Like at Home betyder att man har, i princip,  samma surflösning i hela EU som du har hemma. Du får alltså surfa den datavolym som ingår i ditt abonnemang. Tidigare har det varit mycket kostsamt att surfa så fort man kommer utanför sitt hemland, något som har ställt till det för många personer över åren. I och med Roam Like at Home debiteras du som vanligt för din surf så länge du befinner dig inom EU och inte vistats utomlands mer än 4 månader.


Arbetsgivare kan erbjuda sin personal skattefri mobiltelefoni för privat användning men måste då uppfylla några krav. Abonnemanget måste ha en fast avgift, den privata användningen ska inte gå att skilja från jobbanvändandet och användningen av mobiltelefoni måste vara av väsentlig betydelse för den anställde.

Om du använder Dstnys abonnemang för företag så får du en notifikation när du surfat upp 80% av din surfmängd. När du surfat upp all din data får du ett SMS där du kan välja att fylla på din surf. Detta SMS behöver du bara svara på med hur mycket du vill fylla på så sköts resten automatiskt. Vill du inte fylla på din surf så kan du helt enkelt strunta i SMSet. När du förbrukat 100% av din data så sänks hastigheten för surfen till 32kbit/s.

Vi har gjort det enkelt när du vill fylla på med surf på ditt företagsabonnemang. Om mobilsurfen skulle ta slut får användaren automatiskt ett SMS. Genom att svara på SMSet med exempelvis ”1GB” så fylls mobilsurfen på med den önskade mängden. Ni fyller alltså på surfen genom att smsa valt belopp till 71140. Var medveten om att det kan vara spärrat att fylla på surfen så kontakta gärna er telefoniansvarige alternativt vår support.
Det går självklart att fylla på fler gånger i rad.


1GB – 99 kr
3GB – 199kr
5GB – 249kr
10GB – 299kr

Man kan även maila in en beställning för mer surf till support@dstny.se och därigenom fylla på sin surf.

Det är för att när man fyller på surf så utökas totalen dvs. har jag 6GB surf idag så har jag 7GB om jag lägger till 1GB. Då blir förbrukningen också uppdaterad dvs. om jag använt 6GB surf så blir det 6 av 7GB förbrukade vilket blir 6/7 = ~85%.


Om du har problem med att din mobil inte kopplar upp mot en operatör utomlands, prova att aktivera Flygplansläge på din enhet, avvakta 10 sekunder, och sedan deaktivera flygplansläget igen. Då kommer din mobiltelefon automatiskt att söka nät på nytt. Fungerar inte detta, vänligen kontakta vår support så snart det går, ha gärna information såsom ungefärlig adress där du befinner dig, då detta kommer efterfrågas av dig för att vi ska kunna göra en felanmälan mot operatören i det landet du befinner dig.

I detta fall, dubbelkolla att dataroaming är aktiverad på din mobiltelefon. Utan denna aktiv kan du endast ringa/ta emot samtal samt skicka/ta emot SMS. Om det fortfarande inte fungerar, men du har varit utomlands tidigare innevarande månad, då kan de vara så att du slagit i ditt roamingtak, vilket enligt EU’s regler ska vara 50 euro/månad. Om du har slagit i ditt roamingtak borde du ha fått ett sms om detta och förslag om att höja ditt tak genom att svara på ett sms. Notera att köp av Respass inte höjer ditt roamingtak utan detta måste göras separat. Detta då roamingtaket är en fraud-/bedrägeri-kontroll, och inte en kostnadskontroll likt våra roamingpaket.


Dstny Fastpris Unlimited är ett abonnemang för dig som vill ha mycket surf, obegränsat med surf för att vara mer specifik. Det är alltså ett fastprisabonnemang där du kan surfa obegränsat. För 599 kr/månad får användaren ringa, SMSa, MMSa och surfa obegränsat (inom ramen för Fair Usage Policy det vill säga).

 

Ja, vi har olika paketeringar för dig som ska åka utomlands och vill kunna surfa och använda data. Vi har Travel Pass som ger dig en förutbestämd surfmängd som du kan använda över en tvåveckorsperiod. Mängden surf och priset beror på vilken del av världen du ska besöka. Vi har även dygnspass. Med dygnspass får du ett fastpris per dygn och är en tjänst du kan aktivera på ditt mobilabonnemang. När tjänsten är aktiverad kan du surfa utomlands för ett fast pris per dygn.

Dstny Fastpris (ett fastprisabonnemang)
Dstny Fastpris 10 GB
Dstny Fastpris 30 GB
Dstny Fastpris Unlimited

Kom i kontakt med oss

Våra kompetenta säljare hör gärna av sig till dig och hjälper till med just dina utmaningar, eller så kan du ringa till 010-410 51 30 för att prata med en rådgivare direkt.

Klicka här för att komma till support istället.