Digitala kanaler

I vår omnikanalslösning MyDstny kan du integrera dina digitala kanaler.
Integrera dina digitala kanaler

Integrera dina digitala kanaler

Optimera din kundinteraktion och ärendehantering med hjälp av Dstnys senaste innovation Digitala kanaler, där du får dina sociala medier smidigt integrerade i plattformen MyDstny. Samla alla inkommande kundchattar från din Instagram, Facebook och hemsida i ett och samma intuitiva flöde. Med denna enkla åtgärd minimerar du tidsåtgången och minskar det administrativa arbetet för ditt supportteam, samtidigt som du säkerställer att inget meddelande går obemärkt förbi.

I Digitala kanaler-vyn kan du även välja att aktivera vår digitala Chatbot, som kan ta över konversationen med kunden och svara på vanligt förekommande frågor i ditt ställe. Det gör att kunden kan få svar dygnet runt, och ditt supportteam får mer tid över att lägga på andra mindre repetitiva uppgifter. Uppdatera ditt svarssystem idag och ta din kundservice till nästa nivå!

Allt samlat på samma ställe

Genom att integrera dina digitala kanaler i MyDstny får du alla inkommande meddelanden från dina kunder samlade på ett och samma ställe. Du slipper hoppa runt bland flera konton för att hålla koll på alla olika inboxar, och sparar därmed både tid och energi.

Missa aldrig ett meddelande

I och med att du bara behöver hålla koll på ett enda ställe minskar du risken för att missa ett meddelande från en kund. Det gör att du aldrig går miste om ett potentiellt lead, och kunden behöver aldrig känna att den inte får svar.

Erbjud dina kunder bättre service

I MyDstny arbetar alla agenter i samma vy och kundservice-system, vilket innebär att alla i ditt supportteam har tillgång till ärenden och aktuell kundinformation. Det ger dem förmågan att leverera konsekvent service. Kunden kommer att uppleva kontakten med ditt företag som snabb, enkel och smidig.

Vanliga frågor om Digitala kanaler

Vilka digitala kanaler kan man integrera?

Du kan integrera Instagram, Facebook och eventuell chatt på din hemsida.

Kan en agent se om en kollega svarat i ett inkommande ärende redan?

Ja, agenter kan se meddelanden även från kollegor och på så sätt se om en kollega har besvarat ett ärende. Som agent kan du också se om en annan agent har tagit kontroll över ett ärende.

Jag kan integrera mina kanaler i Contact Center också, vad är skillnaden?

Med MyDstny samlar vi fler och fler funktioner för alla användare hos Dstny i en och samma plattform. Tjänsten Digitala kanaler gör MyDstny till ett bra första steg för kunder som vill vara kontaktbara på flera kanaler samtidigt och få in alla chattar i en gemensam inbox. Har ni behov av fler integrationer och kontaktytor för ärendehantering kan det vara lämpligare att istället skaffa vår contact center-lösning, Dstny Contact Center. Den är dock inte en del av MyDstny-plattformen.

Kontakta oss så ser vi över era behov för att hitta rätt lösning för just er.

Låt oss kontakta dig

Våra kompetenta säljare hör gärna av sig till dig och hjälper till med just dina utmaningar eller ring till 010-410 51 30 för att prata med en rådgivare direkt.