Frost Radar™: Europeiska UCaaS-marknaden – 2021

Frost & Sullivan-rapporten lyfter fram Destinys utmärkta position att snabbt skala upp och ta ytterligare marknadsandelar, som en av de ledande paneuropeiska UCaaS-leverantörerna.

Destiny erkänd som en ledande europeisk UCaaS-leverantör

Frost Radar är en branschanalys som granskar den europeiska marknaden för Hosted IP-telefoni- och UCaaS. I ett startfält med mer än 120 europeiska industrideltagare identifierade teamet av branschanalytiker 23 industritillväxt- och innovationsledare i rapporten.

Frost & Sullivan-rapporten lyfter fram Destinys utmärkta position att snabbt skala och ta ytterligare marknadsandelar, som en av de ledande paneuropeiska UCaaS-leverantörerna. En mobile-first-strategi kan positionera Destiny som UCaaS-partnern för europeiska telekomoperatörer som vill bli mer agila och utnyttja sina 5G-nätverk för att få en konkurrensfördel på UCaaS-marknaden, enligt rapporten.

“Destinys position på Frost & Sullivan Radar representerar skärningspunkten mellan stark tillväxt och fortsatt innovation. Intern teknikutveckling och M&A har positionerat leverantören för att leverera de möjligheter som företag söker för att omvandla sin verksamhet genom att digitalisera arbetsflöden och kundvård.
Förmågan att leverera integrerad mobilt UCaaS representerar en viktig differentiator och tillväxtkatalysator för Destiny, eftersom europeiska företag i allt högre grad kräver flexibiliteten att arbeta var som helst”, berättar Elka Popova, forskningschef på Frost & Sullivan.

Fyll i formuläret nedan för att ta del av hela rapporten.