Frost Radar – rapport

Dstny rankas som toppleverantör av UCaaS på den europeiska marknaden av Frost & Sullivan. Här kan du ladda ner hela deras rapport.

Dstny har annonserats som en av de ledande UCaaS-leverantörerna på den europeiska marknaden i 2020 UCaaS Frost Radar™ report, en rapport som årligen ges ut av Frost &Sullivan.

Frost Radar är en industrianalys som bedömer olika företag inom IP-telefoni och UCaaS. Frost & Sullivan har undersökt 120 företag på marknaden och placerat ut dem enligt Tillväxt och Innovationsindex. Dstny raknades som en toppleverantör på grund av sin globala tillväxt och sitt fokus på att leverera flexibla och mobila lösningar som hjälper företag att arbeta effektivt oavsett vart de befinner sig.

”Framtidens arbete kommer att präglas av alltmer spridna organisationer och mycket dynamiska hybridteam som består av distans- och kontorsbaserade arbetare. Dstnys mobile-first-strategi passar utmärkt för företag som vill möjliggöra större användarflexibilitet och produktivt arbete var som helst, när som helst, på alla enheter och nätverk.” Elka Popova – Vice President of Research på Frost & Sullivan.

Fyll i formuläret för att få rapporten, i sin helhet, skickad till din e-post. Självklart är det helt kostnadsfritt.