Dstny Sverige expanderar med nytt förvärv inför sommaren

Dstny förvärvar Happy Boss

Pressmeddelande, Stockholm, onsdag 21 juni 2023

Dstny Sverige expanderar med nytt förvärv inför sommaren

Dstny Sverige, en ledande leverantör av molnbaserad affärskommunikation, fortsätter sin tillväxt med förvärv av kundstock.

Destiny Sweden AB (Dstny) har förvärvat hela kundbasen för telefonitjänster i molnet och svarsservice från Happy Boss AB. Avtalet återspeglar båda företagens ambitioner att satsa på utveckling inom sina respektive områden. För Dstny innebär det en fortsatt expansion och förstärkning av sin position på den svenska marknaden.

– Vi är väldigt glada över att välkomna våra nya kunder till Dstny. Förvärvet av Happy Boss ABs kundbas ligger i linje med vår satsning på att erbjuda den senaste och mest innovativa affärskommunikationen till en allt större kundbas. Samtidigt stärker vi vår position på den svenska marknaden för affärskommunikation genom fortsatta förvärv, säger Claes Lindholm, VD för Dstny Sverige.

Förvärvet innebär att kunder till Happy Boss telefonitjänster fortsätter att använda samma tekniska lösning som idag. Övergången medför ingen förändring för kunderna när det gäller plattformen, utan de kan istället känna sig trygga med att de nu även får tillgång till hela Dstnys innovativa produktportfölj.

Dstny prioriterar framför allt organisk tillväxt men utvärderar också potentiella förvärv vid lämpliga tillfällen.För ytterligare information kontakta:
Staffan Jeafer, presskontakt Dstny
staffan@aderstennorlin.com / +46 (0) 76 – 022 48 11


Dstny är en ledande europeisk leverantör av molnbaserade affärskommunikationslösningar. Med mer än 3 miljoner användare förenklar Dstny kommunikationen för företag, partners och tjänsteleverantörer med interaktiva verktyg som levereras som en tjänst i alla format, inklusive röst, video och chatt. Dstnys innovativa teknologi och starka lokala partnerskap har en mobil-först-design och enkel integrering som gör det möjligt att leverera exceptionella användarupplevelser. Dstny har sitt huvudkontor i Bryssel och har ca. 1000 anställda i 7 europeiska länder och en årlig omsättning på ca. 250 miljoner euro. Läs mer på www.dstny.se.

Recent posts