Dstny utser Christophe Costers till Chief Operating Officer

Linkedin-1024x535

Pressmeddelande, Bryssel, tisdag 4 juli 2023

Dstny utser Christophe Costers till Chief Operating Officer (COO) 

Dstny, en ledande europeisk leverantör av molnbaserad affärskommunikation, tillkännagav idag utnämningen av Christophe Costers till Chief Operating Officer. Christophe som är en erfaren företagsledare med en stark meritlista inom transformationsledning, kommer att driva Dstnys affärsresultat och hållbar tillväxt.

Christophe Costers har nästan 20 års mångsidig erfarenhet av olika affärsfunktioner, inklusive P&L-ägande, strategirådgivning och entreprenörskap. Dessutom har han omfattande branschexpertis inom Telekom/IKT-tjänster och private equity. Costers har gedigen internationell erfarenhet i över 25 länder på utvecklade och växande marknader.

Senast innehade han flera ledande befattningar på Telenet, ett ledande belgiskt teleföretag med ~2,6 miljarder euro i intäkter, där han konsekvent visade exceptionell prestation och ledarskap.

”Vår bransch genomgår en snabb omvandling, och Christophes unika blandning av kompetens och erfarenhet gör honom till den idealiska personen att leda våra initiativ för affärsresultat”, säger Daan De Wever, VD för Dstny. ”Med Christophe ombord är vi säkra på vår förmåga att accelerera vår tillväxt och öka vitaliteten för våra kunder, partners, anställda och planeten.”

”Jag är stolt över att ansluta mig till Dstny och att arbeta tillsammans med ett talangfullt team för att ytterligare stärka företagets position som ledare inom molnbaserad affärskommunikation”, säger Christophe. ”Jag ser fram emot att utnyttja min erfarenhet för att driva hållbar tillväxt och hjälpa Dstny att leverera exceptionellt värde till våra kunder och partners.”

 


För ytterligare information
Christian Hed – CMO
E-post: christian.hed@dstny.com

Om Dstny
Dstny är en ledande europeisk leverantör av molnbaserade affärskommunikationslösningar. Med mer än 3 miljoner användare förenklar Dstny kommunikationen för företag, partners och tjänsteleverantörer med interaktiva verktyg som levereras som en tjänst i alla format, inklusive röst, video och chatt. Dstnys innovativa teknologi och starka lokala partnerskap har en mobil-först-design och enkel integrering som gör det möjligt att leverera exceptionella användarupplevelser. Dstny har sitt huvudkontor i Bryssel och har ca. 1000 anställda i 7 europeiska länder och en ca. 250 miljoner euro årliga intäkter.

Läs mer på www.dstny.com

Recent posts