Webphone – Den senaste företagsväxeln

Företagsväxelns utveckling

Sverige ligger i framkant på den europeiska marknaden vad gäller telefoni, teknik och innovation, och det har gjort att vi har kunnat komma långt med utvecklingen av vår företagsväxel.

Till en början hade vi den fasta växeln. Den fysiska hårdvaran fanns på plats någonstans i ens lokaler, och förutom att den var skrymmande så var den även dyr att reparera och uppdatera. När den molnbaserade växeln kom revolutionerade den därför marknaden. Man behövde inte längre äga någon teknik för att ens företagsväxel skulle fungera. Det var ens leverantör som hade koll på allt som hade med hårdvara, mjukvara, anslutningar, kapacitet, redundans och säkerhet att göra. Dessutom var växeln skalbar och man kunde skräddarsy den efter varje medarbetares behov. Eftersom vi började röra oss mot ett samhälle där allt fler arbetade framför datorn passade det bra att man kunde ta sina samtal där i med hjälp av en softphone.

I och med vår lansering av den webbaserade softphonen, även kallad webphone, tar vi nu nästa steg och gör växeln ännu mer lättillgänglig.

Webphonen

En webphone är på många sätt väldigt lik en softphone, bortsett från att den finns på webben och inte i en app lokalt på din dator. Du kan fortfarande ringa, ta emot och vidarekoppla samtal, se samtalshistorik, ta del av din kontaktbok och få notiser om missade samtal. Webphonen är dessutom under utveckling, så fler funktioner kommer att tillkomma.

Men varför ska man då ha just en webphone? Vad är fördelarna?

Fördelar:
1. Du behöver inte slösa tid på att ladda ner någon app, som dessutom hade tagit upp utrymme på din dator.

2. Du kan istället komma igång på direkten, vilket också förenklar processen med att onboarda och skala upp/ner antalet användare.

3. Eftersom det inte behövs någon app kan du komma åt växeln från vilken dator som helst. Det gör att du enkelt kan logga in på växeln även om du till exempel inte skulle ha tillgång till just din jobbdator.

4. Du behöver inte komma ihåg att uppdatera din växel, eftersom webphonen alltid är automatiskt uppdaterad till den senaste versionen.

Idag kan du få MyDstny Webphone helt utan extra kostnad om du är befintlig Dstny-kund. Läs mer om erbjudandet här!

Recent posts