Operatörstjänster

Med Dstnys växeltjänster kan du som företagare välja vilken operatör som passar ditt bolag och dina anställdas behov bäst. Oavsett vilken operatör ni väljer så hjälper vi er med allt ifrån avtal, support och rådgivning. På så sätt får ni en kontaktyta för er företagstelefoni.

Dstnys operatörstjänster

Med Dstnys växeltjänst kan ni blanda operatör fritt. Oavsett vilken operatör ni föredrar att använda så hjälper vi på Dstny till med allt ifrån avtal, support och rådgivning. En kontaktyta när det kommer till er företagstelefoni. Vi är själva en egen operatör men har även nära samarbete med alla stora operatörer i Sverige och många av de populära operatörerna runt om i Europa. Hos oss kan du välja den operatör som passar era behov bäst. Och har olika kollegor olika behov så kan du blanda operatör inom samma växel. Det blir inte smidigare än så!

Operatörsoberoende

Byt, behåll, blanda operatör så som passar ditt företag
Att ha en operatörsoberoende tjänst är perfekt för dig som vill kunna blanda eller byta operatör. Hos oss kan du ha fler olika operatörer inom samma växeltjänst. Du kan även välja att visa ditt fastnätsnummer från mobilen, oavsett vad du har för operatör. Antingen med så kallad MEX-funktionalitet, som gör din mobil till en fast anknytning i växeln, eller genom att ringa via mobilappen, vilket också kallas tillbakaringning. Vår tillbakaringningsfunktion är speciellt bra för er som vill få ner roamingkostnader.
Mobil växel i molnet

Mobilabonnemang för företag

Vi på Dstny erbjuder flera olika typer av abonnemang
Med Dstnys mobilväxel får du hela er företagstelefoni, direkt in i din mobil. Ring ut och ta emot samtal med din mobil, precis som vanligt, allt går fortfarande via er företagsväxel. För att hantera växelfunktioner, så som att ändra din hänvisning eller koppla samtal, går du enkelt in i Dstnys mobilapp. Med appen får du den mobilitet som du behöver samtidigt som du alltid kan vara tillgänglig för dina kunder och samarbetspartners när du är på språng. Vi erbjuder en mängd olika mobilabonnemang för företag, så att du ska hitta ett som passar just dina behov. 
Jordglob med flygplan över

Dstnys utlandspriser

Ring till andra länder eller ring när du är utomlands
Här finner du information om ringa från Sverige till utlandet med Dstnys abonnemang samt att använda Dstnys abonnemang när du är i utlandet. Att använda mobiltelefonen i utlandet är ofta förknippat med dyra kostnader. Ringer du dock inom er företagsväxel så behöver det inte vara fallet. En av många fördelar med ett IP-baserat telefonisystem. Läs mer om våra utlandspriser och ladda ner prislistan för mobila samtal till utlandet.

Andra operatörer

Dstnys växeltjänster är operatörsoberoende. Det betyder att du kan blanda operatör så som passar ditt företag bäst. Vi är själva operatör och du är varmt välkommen att välja våra operatörstjänster för din företagsväxel. Men har ni andra behov och att därför en annan operatör är bättre lämpad för ert företag så hjälper vi er gärna med detta. Vi på Dstny har samarbete med alla stora operatörer i Sverige och många av de populära operatörerna runt om i Europa. Prata med våra duktiga rådgivare om vilken operatörslösning som skulle passa just ditt företag bäst.

Kom i kontakt med oss

Våra kompetenta säljare hör gärna av sig till dig och hjälper till med just dina utmaningar, eller så kan du ringa till 010-410 51 30 för att prata med en rådgivare direkt.

Klicka här för att komma till support istället.