Mitel bordstelefoner – Snabbguider

Här hittar du användarguider (på engelska) för de mest populära Mitel-telefonerna: Mitel 6863i, Mitel 6865i, Mitel 6867i, Mitel 6869i, Mitel 6873i, Mitel MiVoice 6920, Mitel MiVoice 6930 och Mitel MiVoice 6940. Dessa användarguider är utformade för att ge dig detaljerad information om hur du konfigurerar, använder och optimerar funktionerna på varje telefonmodell.

Oavsett om du är en ny användare som behöver bekanta dig med din Mitel-telefon eller en erfaren användare som vill utnyttja dess fulla potential, kan du hitta användbara tips och instruktioner i dessa guider. 

Genom att ha tillgång till dessa användarguider får du möjlighet att dra full nytta av de avancerade funktionerna och konfigurationsalternativen som Mitel-telefonerna erbjuder. 

Genom att följa de råd och rekommendationer som ges i dessa användarguider kan du säkerställa en smidig och effektiv användarupplevelse med din Mitel-telefon. Dessutom kan du snabbt och enkelt lösa eventuella frågor eller problem som kan uppstå genom att konsultera de detaljerade instruktionerna i guiderna.