Operatörs- oberoende

Våra växeltjänster är helt oberoende av vilken operatör du väljer. Du kan välja att använda oss på Dstny som operatör eller någon av de andra stora operatörerna. Oavsett så kommer våra tjänster fungera lika bra. Dessutom kan du blanda operatörer inom samma växel. Smidigare än så blir det inte!
carrierindependent

Fördelar med att vara operatörsoberoende

Vi har gjort det enkelt. Med vår lösning kan ni byta och blanda operatör, så som ni behöver. Allt utan att behöva riva upp hela växeln. Vår molnväxel är bäst för er som:

Network - ikon
Vill ha möjlighet att blanda operatörer
Ikon - hand användare
Eventuellt vill behålla befintliga operatörer
Ikon - snabbspolning
Ska kunna byta operatörer i framtiden
Ikon mobil
Alltid vill kunna använda vår mobilapp
Ikon - post epost
Är bundna i avtal men ändå vill byta telefonväxel
Ikon säkerhet
Vill vara starka i förhandlingar gentemot operatörer
mobileapp

Valfri nummervisning oberoende av operatör

Du kan välja att visa ditt fastnätsnummer från mobilen, oavsett vad du har för operatör. Antingen med så kallad MEX-funktionalitet, som gör din mobil till en fast anknytning i växeln, eller genom att ringa via mobilappen, vilket också kallas tillbakaringning. Vår tillbakaringningsfunktion är speciellt bra för er som vill få ner roamingkostnader.

Operatörsoberoende företagstelefoni

Vi samarbetar med Telia, Tre, Telenor och Tele2. Om ni vill använda någon annan operatör så bjuder vi på alla vidarekopplingsavgifter som uppstår. Vi hjälper er förhandla när det är dags för en ny upphandling, vilket gör det billigare för er då operatörerna är de som betalar för den hjälp vi ger. Vi är stolta över att vi är operatörsoberoende och kan låta uppdraget gå till den operatör som matchar er bäst.

myadmin_laptop

En enda kontaktyta gör allt mycket enklare

Vi hjälper er minimera risken för fel, dubbelarbete och spretiga leveranser. Låt oss vara er SPOC (single point of contact) när det gäller företagstelefoni. Vi sköter all support och alla era beställningar hanteras av våra supporttekniker. Vi ser till att nya användare hamnar på rätt samlingsfaktura och att all övrig information registreras. Istället för att teckna mobilabonnemanget på ett ställe, växelanknytningen på ett annat och köpa telefonen på ett tredje så får du allt under ett och samma tak, i en och samma leverans.

Dstny är helt operatörsoberoende och har en färdig infrastruktur mot samtliga stora operatörer i Sverige

Detta gör att Dstny kan erbjuda full mobil- och fastnätsintegration med Telia, Telenor, Tele2 och 3. Utöver detta är Dstny också en egen mobil- och fastnätsoperatör i Telenors nät.
Ikon - hand användare

Byt

Med Dstnys växel kan man byta mobiloperatör utan att behöva bryta upp hela växeln.
Ikon - skaka hand

Behåll

Med Dstny kan man gå in i lösningen med befintlig valfri operatör, oavsett bindningstid.
Network - ikon

Blanda

Det går att blanda operatörer och org.nr i Dstny-växeln. Oavsett går operatören att integrera med Dstny växel.

Vanliga frågor om vår operatörsoberoende växel

Du kan ha olika operatörer inom en och samma växel. I mobilen kan du ha valfri operatör men om du ska ha MEX-funktionen så måste du ha fastnummer och mobilnummer från samma operatör. Samma person måste alltså ha samma operatör på sitt fastnätsnummer och sitt mobilnummer om MEX ska funka. Men olika personer kan sedan ha olika operatörer inom samma växel.

För våra kunder märks ingen skillnad om man blandar operatör i samma växelsystem. För oss som växelleverantör så innebär det att vi sätter en tagg på användaren för att styra samtalet till rätt operatör. Våra tjänster gör så att du kan få tillgång till MEX oavsett operatör, något som har visat sig väldigt fördelaktigt för geografiskt beroende företag där specifik operatör krävs för mobiltäckningen på en viss plats.

Alla operatörer funkar i vår växel. Däremot har vi höga krav på att operatörer ska leva upp till de standarder vi själva strävar efter. Är det så att ett samarbete inte fungerar så slutar vi rekommendera denne och i extrema fall slutar vi sälja den operatörens tjänster. Detta för att kunna säkerställa att företag alltid får den bästa möjliga tjänsten från oss.


Mobile extension, förkortat MEX, gör så att ett mobilnummer får samma funktionalitet som ett fastnätsnummer i växeln. Det spelar alltså ingen roll om det ringer från/till en mobiltelefon eller en fast telefon. Alla aktörer som riktar in sig mot företag erbjuder MEX. Dock kan aktörer som enbart riktar sig mot den privata marknaden sakna denna funktion.

Vi kan supportera vår egna operatör samt de operatörer vi har avtal med. Detta innefattar alla stora och medelstora aktörer på företagsmarknaden. Vi supporterar självklart även alla frågetecken som skulle kunna tänkas komma upp i och med våra växeltjänster.

Kom i kontakt med oss

Våra kompetenta säljare hör gärna av sig till dig och hjälper till med just dina utmaningar, eller så kan du ringa till 010-410 51 30 för att prata med en rådgivare direkt.

Klicka här för att komma till support istället.