Tack för visat intresse!

Vi kommer att höra av oss till dig inom kort. Under tiden kan du läsa mer om vilken nytta våra produkter har gjort för våra kunder.

Referenser

Läkare Utan Gränser

Läkare Utan Gränser är en organisation som arbetar för att ge humanitär hjälp och sjukvård till de mest utsatta människorna i 70 av världens länder. Genom att erbjuda livräddande vård och stöd i katastrofområden och nödsituationer har de blivit en viktig kraft i kampen för global hälsa. För att möjliggöra deras arbete är en effektiv givarservice avgörande, och här spelar Dstnys företagsväxel en betydande roll.

Svanströms El & VVS

I dagens snabba värld kräver företag som strävar efter att vara tillgängliga 24/7 en mobil lösning för att möta sina kunders behov. Sedan implementeringen av Dstnys mobila växel har Svanströms utökat sin personalstyrka till 50 anställda, med 10 personer ute på plats, vid varje given tidpunkt. Möjligheten att hantera samtal har gjort det möjligt för dem att växa och fånga nya kunder.

Mansjouren i Stockholm

Mansjouren i Stockholm är ett framstående exempel på hur tekniska framsteg, speciellt inom företagstelefoni som tillhandahålls av oss på Dstny, kan förbättra effektiviteten och räckvidden för ideella organisationer.

Håll dig uppdaterad!

Registrera dig för vårt månatliga nyhetsbrev och få de senaste nyheterna från Dstny direkt i din inkorg. Missa inte chansen att vara först med att ta del av spännande erbjudanden och exklusivt innehåll!