2022 UCaaS Frost Radar™: Dstny en ledande europeisk UCaaS-leverantör

Frost & Sullivan bekräftade och stärkte Dstnys position som en av toppledarna i sin nya 2022 UCaaS Frost Radar™-rapport.

Frost Radar är en branschanalys som granskar den europeiska värdbaserade IP-telefoni- och UCaaS-marknaden. I ett område med mer än 120 europeiska industrideltagare identifierade branschanalytikerna 22 industritillväxt- och innovationsledare i rapporten.

”Dstny skakar om den europeiska molnbaserade UCaaS-marknaden genom att bryta status quo för traditionellt monolitiska affärskommunikationsmetoder. Världen har förändrats avsevärt den senaste tiden, med företagsledare som inser den absolut nödvändiga förmågan att svänga snabbt. Dstny fokuserar således på att leverera mobile first-lösningar som gör det möjligt för organisationer att hantera förändrade kundkrav på effektivt sätt”, säger Robert Arnold, Industry Director – Connected Work Research på Frost & Sullivan.

2022 Frost & Sullivan UCaaS Radar-rapporten belyser flera viktiga styrkor hos Dstny, såsom:

  • Egen plattform och teknologier inom affärskommunikation, affärsanalys, kundengagemang och affärsintegrationer.

  • Förbättrad portfölj med en konversationell AI-omnikanal och förenklade tredjepartsintegrationer.

  • En infödd mobil UCaaS som en av de viktigaste skillnaderna jämfört med konkurrenterna.

  • Den inneboende utmärkta positioneringen och snabba tillväxten; organiskt, med tjänsteleverantörer, och tillsammans med en ambitiös M&A-strategi.

En ledande paneuropeisk UCaaS-leverantör
Frost & Sullivan-rapporten belyser Dstnys utmärkta position för att snabbt skala upp och ta ytterligare marknadsandelar som en av de ledande paneuropeiska UCaaS-leverantörerna.

En mobile first-strategi kan positionera Dstny som den föredragna grossistpartnern för europeiska telekomoperatörer som vill bli mer agila och utnyttja sina 5G-nätverk för att få en konkurrensfördel på UCaaS-marknaden, enligt rapporten.

”Att Dstny är en av de få aktörer som förbättrar sin innovationsrankning jämfört med 2021 talar om de ständigt ökande kundförväntningarna vi som bransch står inför. Vi är glada över att se att våra ansträngningar att föra samman teknologier, öka innovationstakten och förenkla människors vardag uppmärksammas,” säger Johan Dalström, CPO på Dstny.

För mer information:
Christian Hed – CMO Dstny

E-mail: christian.hed@dstny.com

Recent posts