Dstny förvärvar Qunifi – blir ledande inom Teams-integrationer

Förvärvet är en väsentlig del av Dstnys strategi för affärsintegrationer; påskynda hur affärsvärde och innovation adderas till Microsoft Teams-användare.

Bryssel, 28 mars 2022 – Dstny, den europeiska leverantören av molnbaserade affärskommunikationslösningar, tillkännager förvärvet av den ledande Storbritannien-baserade Microsoft Teams-integrationsspecialisten Qunifi. Qunifis Call2Teams-plattform är världsledande inom Teams-integration för UCaaS-leverantörer. Deras tjänst sträcker sig över hela världen med slutkunder i över 100 länder och organisationer med över 2 miljoner teams-användare som förlitar sig på Qunifi för sin dagliga kommunikation.

”Vi letar alltid efter duktiga företag som passar in i vår strategi och företagskultur och som vi samtidigt kan hjälpa att växa snabbare. Det här förvärvet av Qunifi är ett perfekt exempel på det”, säger Daan De Wever VD för Dstny Group. ”Call2Teams-plattformen ”föddes i molnet”, precis som vi, och det är en toppmodern teknik med en inbyggd integration vilket innebär en otrolig användarupplevelse, avslutar De Wever.”

dstny_qunifi-1024x686

Qunifi kommer att bli en del av Dstny for Service Provider-organisationen och teamet och ledningen kommer att integreras i Dstny Group. Att gå med i Dstny Group kommer att förbättra affärsmöjligheterna, driva utvecklingen av nya produkter och påskynda tillväxten för tjänsteleverantörskunder, partners och både Dstny- och Qunifi-teamen.

”Vi är stolta och glada över att bli en del av Dstny”, tillägger Jeannie Arthur, VD för Qunifi. ”Vi kommer att vara i en utmärkt position för att fortsätta att stödja och utöka relationerna med våra befintliga partners, påskynda produktutveckling och innovation och förbli i framkanten av digitaliserade affärsintegrationer.” Dstny och Qunifi kommer att anpassa sina färdplaner, så att våra respektive partners och tjänsteleverantörer får tillgång till mer innovativa produkter. Support för tredjeparts-Cloud PBX-lösningar är fortfarande i fokus och är i linje med Dstnys strategi. ”Våra partners kommer att fortsätta att hanteras av Qunifi-teamet som tidigare och som en del av Dstny Group, de ytterligare gruppresurserna kommer att tillåta oss att fokusera på tillväxt”

Inom affärskommunikation, precis som i andra branscher, förväntar sig individer, team och organisationer av alla storlekar att kunna välja de produkter som passar deras individuella behov och att dessa produkter sedan ska fungera sömlöst tillsammans.

”Inom Dstny Group är det vår ambition att ”spela bra med andra”; för att göra det enkelt för våra tjänsteleverantörer att få tillgång till nya innovationer som ger värde till sina slutanvändare. Utöver värdet vi ser i Call2Teams ser vi också betydande synergier mellan Qunifis nyligen tillkännagivna Carrier Automate-erbjudande och vår befintliga tjänsteleverantörsverksamhet där Qunifis automatisering av Microsoft-integrationen kompletterar Dstnys FMC-teknologi för mobiloperatörer”, avslutar Patrik Sörqvist, COO på Dstny-gruppen.

—————

För mer info

Christian Hed – CMO Dstny
E-post: christian.hed@dstny.com
Tel: +46707187603

 

Om Dstny

Dstny är en ledande europeisk leverantör av molnbaserad affärskommunikation. Företaget strävar efter att förenkla vardagen för mer än 2,2 miljoner användare idag: de interaktiva verktygen i Business Communications levereras som en tjänst och för samman anställda och kunder i alla kommunikationsformat (röst, video, chatt och mer).

Dstny-verktygen är medfött “mobile-first”, lokalt anpassningsbara, lätta att använda och lätta att integrera, för företag, partners och tjänsteleverantörer. Genom att kombinera innovativ teknik med nära relationer med partners och tjänsteleverantörer, och med starka lokala team, kan Dstny leverera bästa möjliga användarupplevelse och göra de senaste applikationerna tillgängliga för företag över hela Europa.

Dstny, med huvudkontor i Bryssel, har 750 anställda i 7 europeiska länder (Belgien, Nederländerna, Frankrike, Tyskland, Sverige, Danmark, Storbritannien) och en årlig omsättning på nästan 190 miljoner euro 2021.

Mer info: www.dstny.com

 

Om Qunifi / Call2Teams

Qunifi är en global ledare inom röstintegrering och skapare av Call2Teams och Carrier Automate-erbjudanden.

Call2Teams är en molnbaserad, SaaS-mellanprogramvara som sitter mellan alla telefonsystem, PBX- eller SIP Trunk-leverantörer och Microsoft Teams. Call2Teams sömlöst röstaktiverar Microsoft Teams med den rika funktionaliteten hos den befintliga telefonin utan att slutanvändare behöver portera nummer, byta operatör eller slänga sitt befintliga telefonsystem. www.call2teams.com

Carrier Automate hjälper till att låsa upp Microsofts möjlighet för operatörer och operatörer. Genom Carrier Automate tillhandahåller Qunifi installation, integration och fortlöpande åtkomst till Carrier Automate SaaS-plattformen, vilket tillåter operatörer och operatörer att gå ombord och leverera sina tjänster via Microsoft Operator Connect-tjänsten. www.carrierautomate.com

Qunifi är baserat i Storbritannien, har partners i över 30 länder och slutanvändare i över 100 länder.

Recent posts