Dstny lanserar Microsoft Operator Connect

Operator Connect

Pressmeddelande, Bryssel, tisdag 20 juni 2023


Dstny lanserar Microsoft Operator Connect

Dstny, en ledande leverantör av molnbaserad affärskommunikation i Europa, har blivit certifierade för Operator Connect för Microsoft Teams. Genom att erbjuda en sömlös och kvalitetssäkrad lösning för röstfunktioner i Teams, kan Dstny nu hjälpa företag att effektivisera sin verksamhet och förenkla kommunikationen.

Molntjänstbolaget Dstny meddelar idag sin certifiering av Operator Connect för Microsoft Teams. Dstny som nu finns tillgänglig i Teams Admin Center, erbjuder företag en sömlös och kvalitetssäkrad lösning för röstfunktioner i Microsoft Teams. Företag kan effektivisera sina verksamheter, öka sin produktivitet och förenkla sin kommunikation genom att använda Teams för möten, samverkan och samtal, allt inom ett och samma verktyg.

Microsoft Operator Connect för Microsoft Teams är en operatörsstyrd lösning som erbjuder garanterad service, kvalitet och användarupplevelse. Med Dstny nu tillgängligt i Microsoft Teams Admin Center kan administratörer enkelt välja linjer och minuter, hantera nummer och tilldela användare direkt i Teams-portalen. Med Dstny bland urvalet av operatörer godkända i Microsofts Operator Connect, kan de nu erbjuda tjänsteleverantörer och slutanvändare större flexibilitet i sina kommunikations- och samverkansval.

Vår ambition på Dstny är att samarbeta väl med andra och förenkla tillgången till värdefulla innovationer för våra kunder. Vi är glada att lansera vårt erbjudande av Microsoft Operator Connect och är stolta över att förbättra både befintliga och nya kunders upplevelse av att ringa via Microsoft Teams. Detta partnerskap är något som överensstämmer väl med vår strategiska vision för tillväxt och expansion, säger Samuel De Wever, CTO på Dstny Group.

Microsoft Teams blir det föredragna valet för företag som söker en integrerad samverkansplattform, och att ha partners som Dstny ombord är nyckeln till vår framgång. Dstny utökar inte bara Teams funktionalitet, utan har också expertisen att ansluta nya kunder och erbjuda lokal support, vilket gör övergången till Teams ännu mer sömlös och effektiv, säger Taimoor Husain, Global Telco Strategy Lead på Microsoft.

Microsoft Operator Connect finns tillgängligt från Dstny i Belgien, Nederländerna, Frankrike, Tyskland, Sverige och Danmark.För mer information, vänligen kontakta:
Christian Hed – CMO, Dstny Group

Email: christian.hed@dstny.com

Om Dstny
Dstny är en europeisk toppleverantör av molnbaserade affärskommunikationslösningar. Med över 3 miljoner användare förenklar Dstny kommunikationen för företag, partners och tjänsteleverantörer genom att erbjuda interaktiva verktyg som en tjänst i alla format, inklusive röst, video och chatt. Mobile-first design och sömlös integration, Dstnys state-of-the-art-teknik och robusta lokala partnerskap möjliggör leverans av exceptionella användarupplevelser. Dstny har sitt huvudkontor i Bryssel och sysselsätter cirka 1 000 personer i 7 europeiska länder och genererar cirka 250 miljoner euro i årliga intäkter.

Recent posts