Abonnemang i Danmark

Genom att välja Dstny Danmarks egna abonnemang så får ni mobiltelefoni som är helt integrerad med er växel. Vill ni ha oss som din Danska operatör så hjälper vi er gärna med detta.
denmark
app_softphone_dstny

Dstny <3 Danmark

Genom att välja Dstny Danmarks egna abonnemang så får ni mobiltelefoni som är helt integrerad med er växel. Vill ni ha oss på Dstny som din Danska operatör så hjälper vi er gärna med detta. Vill du jämföra vad det skulle kunna kosta med vår växel tillsammans med olika svenska operatörer så kan du göra det i vår prisindikator.

Fullt integrerad

Att våra danska abonnemang är fullt integrerade betyder att dina danska kollegor är integrerade med Dstnys företagsväxel precis på samma sätt som era svenska användare. Hänvisningar, trafikstyrda samtal, linjestatus, möjlighet till samtalsinspelning med mera blir därmed tillgängligt.

De tekniska möjligheterna är precis densamma som om du skulle köpa ett svenskt abonnemang av Dstny, Telenor, Telia, Tele2 etc.

Våra danska abonnemang

För att du som kund ska få generöst med samtalsminuter samtidigt som ni får koll på era utgifter så erbjuder vi fastprisabonnemang med olika mycket data. Våra danska abonnemang har RLAH (Roam like at home) vilket betyder att du kan surfa inom EU och EES som hemma, så länge du inte överstiger det som kallas FUP (Fair Usage Policy).
DataPris
10 GB157 DKK
30 GB197 DKK
50 GB214 DKK

Om Dstny Danmark

Dstny Danmark hette tidigare ipvision och blev en del av Dstny Group 2021. Dstny Danmark erbjuder telefonilösningar, nätverk, infrastruktur mm till sina kunder. Dstny Danmark har statusen MVNO på TDCs och Telenors nätverk och erbjuder även mobiltelefoni över ett nätverk som är bland de bästa i Danmark. Precis som övriga delar av Dstny så jobbar Dstny Danmark kontinuerligt med säkerhet och driver lösningar för att få avancerad säkerhet på företagsnivå.

 

Kom i kontakt med oss

Våra kompetenta säljare hör gärna av sig till dig och hjälper till med just dina utmaningar, eller så kan du ringa till 010-410 51 30 för att prata med en rådgivare direkt.

Klicka här för att komma till support istället.